sajam stipendija u Beogradu 2017 via academica studije u inostranstvu

Sajam Stipendija u Beogradu – 27. i 28. septembar

Događaj godine za studente 

Univerzitet u Beogradu organizuje  4. SAJAM STIPENDIJA – 27. – 28. septembar 2017. I ove godine ova manifestacija će se održati  u zgradi Rektorata na Studentskom trgu u Beogradu. Sajam će, kao i prošle godine, trajati dva dana i okupiće predstavnike domaćih i inostranih visokoškolskih institucija koje će studentima predočiti mogućnosti za akademsko usavršavanje.

Na jednom mestu moći ćete da se informišete o uslovima koje bi trebalo da ispunite da biste uspešno upisali željene studije u zemlji i inostranstvu, veštinama koje su vam potrebne prilikom prijave, o značaju pravovremene informisanosti, celoživotnog učenja i mobilnosti. Pored državnih institucija, fondova i nevladinih organizacija, na sajmu će učestvovati i kompanije, ambasade i ustanove koje dodeljuju stipendije studentima za studiranje i usavršavanje u zemlji i inostranstvu.

Via Academica predstavnici će zajedno sa partnerskim Univerzitetom Cattolica del Sacro Cuore iz Italije biti deo Sajma Stipendija gde će odgovarati na pitanja studenata i budućih studenata u vezi sa upisom studija i dobijanjem stipendija u inostranstvu.

Za sve koji nas posete na sajmu spremili smo lepa iznenađenja!

Prvog dana Sajma, nakon svečanog otvaranja, predstavnici Univerziteta u Beogradu predstaviće mogućnosti za mobilnost studenata, nastavnika i istraživača Univerziteta u Beogradu, aktuelne mere podrške, nagrađivanja i stipendiranja studenata, mogućnosti za karijerno informisanje i savetovanje po pitanju nastavka studija i, na kraju, biće organizovano predavanje o tehnikama polaganja međunarodno priznatih ispita stranih jezika. Drugog dana Sajma, biće organizovane informativno-konsultativne sesije od 10 do 16 časova u holu i dvorištu Rektorata, i prateći program prezentacija u Svečanoj sali, tokom kog će učesnici Sajma moći da predstave svoje programe i daju savete i smernice zainteresovanim posetiocima.

Na Sajmu će među ostalima biti i predstavnici Ruskog doma, DAAD fondacije za stipendije u Nemačkoj, Fondacije Tempus, Francuskog instituta u Srbiji, brojnih ambasada, Univerziteta Politecnico di Milano, Univerziteta Ca’Foscari iz Italije, Beogradske Otvorene škole i mnogi drugi.

Ukoliko nas posetite na Sajmu Stipendija u četvrtak 28. septembra od 10 do 16 časova za štandom našeg partnerskog Univerziteta Cattolica del Sacro Cuore ostvarićete značajne popuste na usluge naše agencije za studije i stipendije u inostranstvu!

Vidimo se,

 

Vaš Via Academica tim mentora

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama u inostranstvu ili učešću na Sajmu Stipendija, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

    universita cattolica del sacro cuore via academica study abroad
    Administrator