Modul University Vienna Via Academica

Modul Univerzitet u Beču – Business Psychology novi Bachelor program

Jedan od najboljih univerziteta u Beču za studije menadžmenta i sličnih oblasti - Modul University Vienna, koji svoje programe nudi isključivo na engleskom jeziku, odnedavno ima program osnovnih studija - Bachelor of Science in International Business sa specijalizacijom Business Psychology (psihologija u biznisu).

Ovaj program je pravi izbor za sve one studente koji imaju interesovanja vezana za psihologiju, psihološka istraživanja i marketing analize, a ipak žele diplomu koja je usko vezana za biznis i internacionalno poslovanje.

MODUL-UNI-VIA-ACADEMICA

ZAŠTO STUDIRATI NA MODUL UNIVERZITETU U BEČU?

Modul Univerzitet u Beču je osnovan od strane Privredne komore Austrije i nudi studijske programe svih nivoa koji vam pružaju znanja primenjiva u profesionalnom radu u toku i nakon završetka studija. Na ovom univerzitetu možete studirati sve od programa osnovnih studija, master studija do doktorskih i MBA studija. Studijski programi su inovativni, predavanja se odvijaju u manjim grupama kako bi posvećenost svakom studentu bila na najvišem nivou. Ono što je posebno bitno naglastiti je da kao Modulian (kako se nazivaju studenti MODUL Univerziteta) dobijate priliku da u toku studija radite na projektima koje možete prezentovati kao pojedinac ili grupa ispred investitora i ako je vaša ideja dobra i primenjiva možete dobiti investiciju za svoju ideju.

MODUL Uni Vienna Via Academica

MODUL je pravo mesto za vas ukoliko:

  • Želite kvalitetne i priznate studije, i studijski program koji je primenjiv u profesionalnom svetu;
  • Volite rad u manjim grupama i posvećenost profesora vašem napretku;
  • Želite da podstaknete kreativnost, dobijete nove ideje i podršku profesora i kolega da ih realizujete i za to potencijalno dobijete investiciju;
  • Želite da živite u jednom od najsigurnijih gradova na svetu gde je svaki 9. stanovnik student;
  • Budete relativno blizu kuće i provodite praznike s porodicom;
  • Dobijete diplomu koja vas odvaja od drugih kandidata gde god da usmerite svoju karijeru;
  • Završavate studije kroz projekte primenjive u realnom poslovnom svetu gde ćete studije završiti pripremljeni na izazove i kompetitivni na tržištu rada.

ZAŠTO STUDIRATI U BEČU
Prednosti prestonice Austrije

Beč je jedan od najsigurnijih gradova na svetu, a po kvalitetu i standardu života ljudi je šest puta za redom bio prvi na svetskoj listi. Mogućnosti za usavršavanje su zaista brojne. Sa druge strane, Beč nudi ne samo bogatu kulturnu i istorijsku baštinu, već je i muzička prestonica Evrope. Savršen sistem javnog prevoza i odlična infrastruktura će vam svakako biti bitni tokom boravka u ovom vanvremenskom gradu, ali je ipak za studente bitno naglasti da je i noćni život dosta razvijen. 50% grada je pokriveno zelenom površinom, a još jedna prednost je i to što iz Beča lako stižete do bilo koje destinacije u Evropi. Zbog svega ovoga je Beč jedna on najčešćih destinacija naših studenata kada su osnovne i master studije u pitanju.

MODUL UNIVERSITY VIENNA je naš partnerski univerzitet. Sve usluge Via Academica tima vezane za ovaj univerzitet su potpuno BESPLATNE – savetovanje sa mentorom, priprema aplikacije, revizija dokumentacije, slanje aplikacije, praćenje aplikacije, upis na program, pomoć oko dobijanja vize, povezivanje sa studentima koji su već na programima ovog univerziteta!

Study in Vienna Via Academica

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

životna sredina
Administrator