Careers_of_the_future 10 april

Careers of the future – Sajam najboljih univerziteta za zanimanja budućnosti

Prijavi se na online sajam studija u inostranstvu, koji će ti pomoći da upoznaš zanimanja budućnosti

Rezerviši subotu, 10. april za povezivanje sa stručnjacima i informisanje o studijama u inostranstvu

Via Academica organizuje još jedan inovativni virtuelni sajam koji ide u korak sa najsavremenijim tehnologijama i trendovima u obrazovanju

carreers of the future

Careers of the future je online sajam koji će prikazati studije u inostranstvu kroz potencijalna zanimanja i najsavremenije profesije koje se traže na tržištu rada. Na taj način, budućim studentima želimo da pomognemo da počnu da grade svoju karijeru već sada, kroz kvalitetno informisanje i povezivanje sa stručnjacima.

Careers of the future: subota 10. april od 10h do 18h

Ovo je prilika da prikažemo kako su se prilike na tržištu rada promenile i koja su to zanimanja budućnosti za koje se treba već sada spremiti. Na našoj online platformi ugostićemo najbolje svetske univerzitete, koji će se predstaviti kroz studijske programe u skladu sa inovacijama u nauci i tehnici, ali i predstavnike savremenih zanimanja koji će preneti svoje iskustvo i svoj profesionalni put.

Učešće je veoma jednostavno!

Registruj se na ovom linku i stići će ti mejl sa instrukcijama za naredne korake.

Dan pred događaj dobićeš link ka virtuelnoj platformi (proveri i junk/spam sekciju svog mejla).

careers of the future - via academica

Šta te čeka na online sajmu Careers of the future?

  • Conference hall gde ćeš moći da pratiš predavanja stručnjaka iz najtraženijih zanimanja, i da kroz njihovo iskustvo saznaš u kom pravcu će te voditi određena oblast studija.
  • Expo halls najtraženijih studijskih oblasti gde ćeš pronaći univerzitete koji imaju upravo takve programe osnovnih i master studija.
  • Sobe za umrežavanje (mingling room) gde ćeš moći da se povežeš sa svim posetiocima sajma koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti kao i ti.
  • Sastanci 1-1 sa predstavnicima univerziteta koje ćemo zakazivati svakome pojedinačno na osnovu popunjene registracije. To je prilika da postaviš pitanja i saznaš sve o procedurama za upis.

Ovakav koncept događaja ti omogućava da se upoznaš i sa profesijama, sa predstavnicima univerziteta i sa profesionalcima iz određenih oblasti, ali i sa konkretnim studijskim programima koji te vode do zaposlenja u određenom poslovnom sektoru ili industriji.

 

 

NA SAJMU UČESTVUJU

Neki od predavača na našem sajmu CAREERS OF THE FUTURE biće:

ivan bildi careers of the future

Ivan Bildi

Stručnjak za digitalni marketing, osnivač digitalne agencije Likes and Cookies

jovana kvrzic učesnica- careers of the future

Jovana Kvržić

travel blogerka, autorka bloga Jovanin životu koferu. Trenutno na doktorskim studijama iz farmacije. 

mihajlo popesku_careers of the future

Dr Mihajlo Popesku

Marketinški stručnjak i istraživač, ko-osnivač kompanije Qudo

Aleksandra Marić

Brand and fashion specialist, predavač iz oblasti maketinga i brend menadžmenta na Academia del Lusso

Naša platforma je već dostupna!

Preporučujemo ti da koristiš računar ili tablet kako bi ti sve opcije bile dostupne. Ako koristiš telefon, onda ekran prebaci u landscape mode.

Via Academica pomaže ti u svim koracima ka ostvarenju tvojih snova: od izbora programa, preko izrade dokumentacije, do slanja aplikacije i upisa željenih studija.

Jedina je regionalna agencija koja ide u korak sa inovacijama u obrazovanju i koja već treću godinu zaredom okuplja vodeće svetske i evropske univerzitete. Prijavi se na ovaj događaj i bićeš korak bliže do prave karijerne odluke. 

 

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Stipendije u inostranstvu
Cover za study in italy study expo
Administrator