Cattolica Univerzitet iz Millana

Želiš da studiraš u Milanu? Ne propusti ove online događaje!

Maštaš o studijama na engleskom, u Milanu? Via Academica ti predlaže da prisustvuješ LIVE sesiji i ONLINE PREZENTACIJI Cattolica Univerziteta iz Italije!

INSTAGRAM LIVE SESIJA

Datum i vreme: 17. februar, 18:00h

Ako te zanimaju studije u gradu mode, ne propusti LIVE sesiju koju organizujemo na Via Academica Instagram nalogu! Ugostićemo predstavnicu Univerziteta Cattolica iz Milana i govorićemo o programima, stipendijama, univerzitetskim kampusima, studentskom životu u Italiji i mogućnostima koje studenti dobijaju nakon stečene diplome!

BESPLATAN WEBINAR CATTOLICA UNIVERZITETA!

Datum i vreme: 24. februar, 18:00h

Univerzitet Cattolica poznat je po velikoj ponudi programa na engleskom jeziku koji ti omogućavaju dobru teorijsku i praktičnu osnovu za brojna zanimanja iz oblasti menadžmenta, biznisa i finansija. Alumnisti Katolike vrlo se brzo zaposle i uspešno grade karijere u velikim kompanijama. Webinar je sjajna prilika da saznaš detalje o programima, procesu apliciranja, neohodnoj dokumentaciji, studentskim domovima, stipednijama…

Zašto bi Cattolica Univerzitet bio sjajan izbor?

AKREDITACIJA – Italijanska vlada je 1924. godine akreditovala ovaj Univerzitet i njegove diplome su postale zvanično priznate kako u Italiji, tako i u čitavom svetu.

RANGIRANOST – Univerzitet Cattolica je rangiran u top 200 univerziteta na svetu za čak 10 različitih studijskih disciplina prema svetskoj QS listi.

IZBOR PROGRAMA: Pored preko 200 programa na italijanskom jeziku, Cattolica nudi programe osnovnih studija, master studija, specijalističke programe i letnje škole na engleskom jeziku sa akcentom na studije ekonomije, biznisa, menadžmenta, političkih nauka, poljoprivrede i medicine. Izbor programa na engleskom jeziku pogledajte na linku.

PRILIKE ZA NAPREDAK: Studiranje u Milanu, pored draži da ste u centru mode i biznisa Evrope, predstavlja još jedan benefit ako se odlučite za Univerzitet Cattolica del Sacro Cuore, koji svoje kampuse ima u samom centru Milana. Velike svetske firme, korporacije, investitori nalaze se upravo u Milanu.

POVOLJNOST: U poređenju sa drugim evropskim i svetskim destinacijama, univerzitet Cattolica obzirom na svoju reputaciju i rangiranost, ima izuzetno povoljne cene programa osnovnih i master studija. Takođe, naši studenti uglavnom dobijaju i stipendije i umanjenja školarine.

Ako te zanima kako Cattolica Univerzitet  izgleda iz perspektive studenta, pročitaj iskustvo  Anastasije Marjanović, koja je završila osnovne studije ekonomije i menadžmenta na ovom univerzitetu!
Milano studije

Ukoliko se odlučiš da apliciraš, računaj na potpuno besplatnu pomoć Via mentorki koje će ti spremiti dokumentaciju i poslati aplikaciju što pre. Pored toga, imaš i besplatno savetovanje, i ne plaćaš aplikacionu taksu koja iznosi 75 eura. Javi nam se na info@viacademica.com i zakazaćemo ti savetovanje na kome ćeš dobiti sve instrukcije.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Administrator