luiss prezentacija online

Upoznaj online master programe na Univerzitetu LUISS!

Sve odgovore dobijaš na prezentaciji i masterklasu WHY LUISS WENT DIGITAL? koji vode profesori sa ovog univerziteta

Predstavljamo ti sjajnu priliku za studije na jednom od najprestižnijih Univerziteta ONLINE!

Pridruži nam se 19. maja u 16h

Saznaj koje to pogodnosti i master programe nudi Luiss Univerzitet na samo klik od tebe

Prezentacija “Why Luiss went digital?” i Masterclass "Marketing or Strategic Management?"

Online master programi na LUISS Univerzitetu pružaju studentima kompletan skup veština potrebnih za razumevanje i upravljanje sve složenijim svetskim tržištem online! Studenti će imati priliku da nauče osnovne i napredne marketinške koncepte i sposobnosti. Programi kombinuju najsavremenije metodologije učenja sa jako fleksibilnim i personalizovanim načinom učenja.

Online Master in Strategic Management – Početak kursa septembar 2022. Ovaj master traje 2 godine i nosi 120ECTS

Oprema studente sposobnostima neophodnim za razumevanje i upravljanje sve složenijim korporativnim i tržišnim okruženjem. Studenti će imati priliku da stegnu znanje o osnovnim i naprednim principima upravljanja, kao i koje su to veštine neophodne za njihovo korišćenje, kako bi dali pozitivan doprinos rastu organizacija, industrija i regionalnih ekonomija. Program će studente opremiti sposobnostima strateškog upravljanja, ali i kako da reaguju na hitne poslovne izazove, a sve to kroz kurseve utemeljene na projektima i istraživanju.

Luiss nudi čak 66 stipendija studentima ovih master programa! Stipendije delimično ili potpuno pokrivaju troškove i školarinu, a dodeljuju se na osnovu prethodnog uspeha studenata i intervjua. Takođe, stipendije se ne vezuju samo za prvu godinu mastera! Mogu se dobiti i na drugoj godini, pod uslovom ostvarenja 70% bodova predviđenih planom studija.

LUISS prezentacija

Ono što budući studenti LUISS Univerziteta mogu očekivati:

• Snažan fokus na učenju, saradnja i rad u timu
• Raznovrsna međunarodna pozadina studenata i fakulteta
• Snažan doprinos profesionalaca iz vaše izabrane oblasti

Luissov pristup digitalnom učenju „on-live“ dizajniran je da svojim studentima omogući fleksibilnost kroz interakcije sa instruktorima zakazanim prema odgovarajućem vremenu studenata. Studenti će imati priliku da iz prve ruke iskuse svet marketinga kroz virtuelnu praksu.

Ovc je jedinstvena prilika da dobiješ informacije i postaviš pitanja!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

LET'S PARTNER UP!
Administrator