Sretni se sa predstavnicom Munich Business School 5. aprila

Želiš da studiraš u Nemačkoj na engleskom, i to u gradu koji je jedan od najrazvijenijih u Evropi?

Onda treba da saznaš više o Munich Business School, jer je to biznis škola koja će ti omogućiti vrhunsko obrazovanje, prilike za profesionalni razvoj i kvalitetno umrežavanje

5. aprila imaš priliku da se sretneš sa predstavnicom MBS u našim prostorijama i da dobiješ sve informacije o upisu

Sada imaš priliku da se upoznaš sa najboljom biznis školom iz Bavarske – Munich Business School koja nudi programe na engleskom i nemačkom jeziku, kao i bilingvalne programe osnovnih i master studija iz oblasti biznisa sa različitim specijalizacijama. MBS ima dva upisna roka, januarski i septembarski, tako da imaš još vremena da se prijaviš za početak studija 2021. godine.

5. aprila od 12h do 16h predstavnica Munich Business School, Jelena Palamarević, sastaće se sa zaintresovanim studentima u našoj kancelariji, u Takovskoj 12, 1. sprat.

 

Minhen je prestonica Bavarske, jedne od najrazvijenih regija u Nemačkoj. Pored toga, poznata je kao jedna od najpoželjnijih studentskih destinacija naših studenata. U Mihnenu se nalaze predstavništva brojnih nemačkih i internacionalnih kompanija i pravo mesto za one koji žele da steknu vrhunsko znanje iz biznisa, naprave dobru mrežu kontakata i da sebi stvore prilike za internacionalnu karijeru.

Prijavi se za savetovanje ovde

Popuni upitnik i Via mentorke će te kontaktirati za više informacija

Munich Business School je naš partnerski univerzitet, što znači da ti Via mentorke besplatno pomažu da spremiš dokumentaciju i pošalješ aplikaciju. Iskoristi ovu priliku da se detaljnije informišeš o ovoj školi i da saznaš koje te mogućnosti čekaju u Minhenu, a više informacija možeš naći i na našem sajtu na ovom linku. Uvek nam se možeš obratiti na info@viacademica.com za više informacija.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Politecnico di Milano
Padova
Administrator