careers of the future conference hall

Naša platforma je spremna za Careers of the future!

Iskoristi priliku da upoznaš zanimanja budućnosti, čuješ iskustva stručnjaka i već počneš da planiraš svoju karijeru

Kako da koristiš našu platformu u samo nekoliko klikova?

careers of the future

Platforma je brza i laka za korišćenje! Nije potrebno da se loguješ

Preporučujemo ti da koristiš računar ili tablet kako bi ti sve opcije bile dostupne. Ako koristiš telefon, onda ekran prebaci u landscape mode.

Dajemo ti instrukcije da se brže snađeš i iskoristiš sve mogućnosti platforme!

Glavna navigacija kroz platformu ti je sa leve strane. U svakom momentu možeš da koristiš ikonicu SKIP u gornjem desnom uglu koja će ubrzati uvodni video i kretanje kroz salu.

Ulaziš prvo u ENTRANCE HALL (slika dole) gde te očekuje Via Academica INFO DESK. Tu možeš da saznaš više o tome kako ti pomažemo oko upisa na studije u inostranstvu. Odavde možeš dalje preko ikonica u donjem desnom uglu.

Predavanja uživo pratiš u CONFERENCE sali (slika dole). Možeš da postaviš pitanja tako što ćeš kliknuti na dugme Ask a question iznad ekrana konferencijske sale. A možeš i da koristiš emotikone!

Agendu predvanja i spisak predavača možeš videti na ovom linku, a biće ti dostupna i na našoj platformi.

careers of the future conference hall

EXPO FLOOR (slika dole) je velika sala gde se nalazi 10 sala za 10 oblasti studija. U svakoj su štandovi univerziteta koji nude programe te oblasti studija. Možeš da posetiš štandove, skineš brošure, obiđeš kampuse putem videa, a putem četa možeš da komuniciraš sa predstavnicima univerziteta.

Klikom na dugme Schedule a meeting na štandovima univerziteta možeš da zakažeš razgovore 1-1 i dobiješ odgovore na sva svoja pitanja.

Najinovativniji deo platforme: sobe za networking i razgovor sa ljudima koji imaju ista interesovanja kao ti!

Klikni na ikonicu VIA MENTORS sa leve strane ekrana. Platforma te vodi u sekciju gde je potrebno da ostaviš svoje ime, napraviš selfi ili postaviš sliku. Kursor se pretvara u tačkicu i počinješ da se krećeš kroz virtuelni prostor! Povezuješ se sa drugima tako što kursorom klikneš na tu osobu. Njegova/njena tačkica se spaja sa tvojom, otvara se soba i video chat!

careers of the future via academica

GALLERY je prostor gde se nalaze štandovi naših partnera: Najstudent, Masterbox, Queen Victoria Education & Translation, Edukativni centar Avalon, Organizacija srpskih studenata u inostranstvu, Fruške terme.

AGENDA PREDAVANJA ti je dostupna u svakom momentu sa leve strane. Klikom na naziv prezentacije, odmah odlaziš u Conference Room i pratiš predavanje.

Pridruži nam se na sajmu i istraži koje zanimanje i koji univerzitet su idealni za tebe! Najbolja zanimanja budućnosti su na klik od tebe:

https://careers.viacademica.com/

Vidimo se u subotu, od 10 do 18h!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Careers of the future
Administrator