Access Masters & MBA – online događaji za ambiciozne!

Počnite iznova sa odgovarajućom poslovnom diplomom. Pridružite se Access MBA onlajn događaju 4. decembra i isplanirajte budućnost koja će vas inspirisati.

Ukoliko vas zanimaju master studije, 06. decembra imate priliku da saznate više o master programima i virtuelno razgovarate sa njihovim predstavnicima na individualnim sastancima.

Želite da unapredite karijeru? Access MBA će biti vaš vodič u poslovnom obrazovanju!

1. Konsultujte se sa MBA savetnicima o prilikama za napredovanje u karijeri, pridružite se panel diskusijama sa bivšim studentima i predstavnicima škola i učestvujte u GMAT radionicama

2. Lične konsultacije sa stručnjakom za obrazovanje u oblasti biznisa. Učestvujte u individualnim sastancima i sastancima u malim grupama sa direktorima za prijem studenata iz HEC Paris, EU Business School, Hult International Business School, i još mnogih drugih.

3. Pronađite informacije o stipendijama i učestvujte u lutriji u kojoj možete osvojiti 1000 EUR za finansiranje vaših studija

Access MBA pruža usluge informisanja, pronalaženja i povezivanja perspektivnih MBA kandidata sa akreditovanim i najbolje rangiranim poslovnim školama iz celog sveta. Ako želite da saznate više o svetski najpriznatijim diplomama iz oblasti poslovanja, savršena prilika sa to vam se pruža 4. decembra.

Access MBA

Ako želite da saznate više o najpriznatijim diplomama iz oblasti poslovanja, savršena prilika za to vam se pruža 4. decembra.

PRIDRUŽITE SE ZABAVI I PRONADJITE PRAVI MASTER PROGRAM ZA SEBE 6. DECEMBRA!

U proteklih 12 godina Access Masters pomogao je hiljadama perspektivnih studenata postdiplomskih studija da pronađu program koji najbolje odgovara njihovim potrebama. Sada i vi možete biti deo te zajednice. Ako se pridružite 6. decembra, imaćete priliku da razgovarate sa predstavnicima najbolje rangiranih i akreditovanih škola iz Nemačke, Ujedinjenog Kraljevstva, Sjedinjenih Američkih Država i drugih zemalja.

Ovaj događaj je prepun novih aktivnosti i interaktivnih formata da ćete nakon njega sigurno imati jasan plan studiranja. Ali ako želite više, to nije problem. Učesnici mogu postaviti više pitanja i organizovati više sastanaka sa školama čak i nakon datuma organizovanja događaja. Iscrtajte mapu vaše uzbudljive budućnosti za samo nešto više od dva sata!

Tri najveće pogodnosti koje dobija svako ko učestvuje u Access Masters događaju:

  1. Razmotrite sva vaša pitanja sa vašim ličnim savetnikom za master studije.
  2. Pridružite se prezentacijama o školama i radionicama koje otkrivaju tajne uspešnih master studija. Korisne radionice i prezentacije za pripremu testova. Isplanirajte vaše studije tokom interaktivnih sastanaka sa predstavnicima vodećih škola kao što je ESMT Berlin, Robert Gordon University Aberdeen-RGU, Webster University Vienna i druge.
  3. Učestvujte u lutriji u kojoj možete osvojiti 1000 EUR za finansiranje vaših studija

Prijavite se danas i podelite vaše snove sa vodećim školama za postdiplomske studije na svetu

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Editor