TOEFL ili IELTS pitanje je sad! – besplatna radionica

Sertifikat jezika je neizostavni deo vaše aplikacije za upis studija u inostranstvu. Međutim, koji je to test jezika koji bi trebalo da položite, kada, koji vremenski period morate da posvetite pripremama – imajući u vidu sva pitanja koja su verovatno ono sa čime ste se susreli do sada rešili smo da dilemu TOEFL ili IELTS jednom za svagda rešimo! Dugogodišnji profesori škole jezika Kontext su u saradnji sa Via Academica timom mentora osmislili radionicu gde ćete nakon 60 minuta biti sigurni koji je to test jezika za koji bi trebalo da se pripremite!

Radionica pod nazivom “TOEFL ili IELTS pitanje je sad!” će se održati u prostorijama škole jezika Kontext, adresa Vuka Karadžića 6/1 u petak 13. oktobra sa početkom u 18h. 

Prijave za radionicu su obavezne i mogu se izvršiti popunjavanje kratkog upitnika na LINKU.

Fokus radionice je upoznavanje učesnika sa formatima dva međunarodno priznata ispita koji im omogućavaju nastavak školovanja u inostranstvu.
Učesnici će se kroz više aktivnosti bolje upoznati sa formatom, sličnostima i razlikama dva ispita.

Ključna pitanja na koja ćemo dati odgovor:

• Kako da otkriješ koji si tip polagača ispita?
• Koji ispit je „teži”?
• Koji nivo je potreban da počnem pripremu za polaganje?
• Šta znače ocene/poeni?
• Koje su najbolje strategije za pripremu ispita?

Finalni deo je vezan za opšte informacije o načinu prijavljivanja, datumima i cenama ispita, i za dodatna pitanja učesnika.

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

    Instagram TOEFL ILI IELTS
    Administrator