nove mogućnosti za studiranje u belgiji
Nove mogućnosti za studije u Belgiji

Znate li za nove mogućnosti za studije u Belgiji? Prednosti su odlična lokacija, povoljne školarine, savremeni programi i velika zapošljivost studenata!

Zašto da studiraš baš na KdG University of Applied Sciences and Arts?

Karel de Grote University of Applied Sciences (KdG) nalazi se u Antverpenu. To je industrijski, turstički i studenstki grad, moderan, otvoren za strance i nudi mnogo opcija za zaposlenje. Velika prednost mu je blizina dva aerodroma (na samo četrdesetak minuta) sa jeftinim letovima iz Ajndhovena i Brisela. Pored praktičnih prednosti, Antverpen se smatra jednim od najlepših gradova Beneluksa i svetskom prestonicom dijamanata. Ima više od 44 000 studenata, tako da je odličan za studentski i društveni život.

KDG ima impresivni procenat zapošljavanja studenata nakon diplomiranja. Uobičajeno je da studenti završnih godina dobiju ponude za posao pre nego što diplomiraju jer se programi uvode u skladu sa potrebama tržišta rada.

nove mogućnosti za studiranje u belgiji
nove mogućnosti za studiranje u belgiji 1

Koje programe nudi KDG iz Antverpena?

Osnovne studije:

  1. Bachelor of Applied Information Technology
  2. Bachelor of Business Management
  3. Bachelor of Multimedia & Communication Technology

Master studije: 

  1. Master of Arts in Visual Arts
  2. Advanced Master of Research in Art and Design

Osnovne studije traju tri godine, a masteri traju jednu godinu. Školarina je 6.172 eura za kandidate koji nisu iz Evropske Unije, dok su za one sa evropskim pasošem 947 eura! Pripremna godina za master je povoljnija 775 eura  za evropske, odnosno 3.081 eura za kandidate koji nisu iz Evropske Unije.

Ovo su najpovoljnije cene školarina za oblasti studija Computer Science i multimedija koje možete naći u Evropi!

Rok je produžen do 15. juna, a samo preko naše agencije možete aplikaciju poslati do 30. juna!

Ukoliko ste zainteresovani za neki od programa, javite nam se na mejl na info@viacademica.com ili nas pozovite na +381 66 236436 a naši mentori će vam pomoći da pripremite dokumentaciju i besplatno aplicirate. 

Studenti koji apliciraju preko Via Akademike ne plaćaju aplikacionu taksu i dobiju našu punu podršku za sve faze aplikacionog procesa. 

Ukoliko te zanima da saznaš više o studijama i stipendijama u inostranstvu, ili ti je potrebna pomoć za apliciranje, pošalji nam upit putem sledeće kontakt forme i naši mentori će ti odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

belgija via academica studije u belgiji

PROČITAJ JOŠ 

Zašto su srednjoškolske razmene životna investicija?
Polugodište ili dva u inostranstvu kao vidikovac budućnosti   Zašto su brojniji mladi studenti nego srednjoškolci ili gimnazijalci koji se […]
Administrator