poseta bhms

Zimska poseta školi hotelijerstva BHMS

BHMS iz Lucerna, jedna od najboljih škola hotelijerstva ponovo organizuje posete i Dane otvorenih vrata za buduće studente. Posetite kampus i proverite da li je ova škola pravi izbor za vas!

DATUMI ZIMSKE POSETE: 27.- 29.  januar 2022.

Open day: 28. januar 2022.

Business and Hotel Management School vam u okviru studijske posete obezbeđuje:

  • dva noćenja na kampusu u centru Lucerna
  • obroke u univerzitetskoj kantini (doručak, ručak i večeru)
  • obilazak kampusa, učionica i studentskih domova
  • obilazak grada Lucerna i najveih znamenitosti
  • razgovore sa direktorom škole, profesorima, i studentima
  • obilazak kancelarije za prakse i akademske savetnike
  • priliku za individualne konsultacije i rešavanje svih dilema na licu mesta

BHMS ne pokriva troškove prevoza, pa je veoma važno da kupite avio karte na vreme!

Prijavite se za posetu univerzitetu popunjavanjem upitnika na ovom linku, a mi ćemo vas kontaktirati kako bismo vam pomogli u organizaciji.

Rok za prijave je 24. januar.

poseta bhms
poseta bhms
poseta BHMS

Ako se pitate da li su studije hospitalitija pravi izbor za vas…

Studije hospitalitija su spoj teorije i prakse. Obuhvataju poslovnu administraciju, ljudske resurse, marketing, finansije, poslovnu informatiku, ekonomiju, finansijsko upravljanje, neke oblasti prava i u velikoj meri komunikaciju. Ukoliko se opredelite za kulinarski smer, neki predmeti odnose se samo na menadžment u ugostiteljstvu, ili na izradu menija, upravljanje hranom i pićem.

Cilj studija hospitalitija je da vas opremi setom veština koje možete primeniti u bilo kojoj oblasti rada. U toku studija praksa u hotelima i restoranima je obavezna, kako bi studenti stekli praktično iskustvo u nacionalnim i internacionalnim kompanijama i dobili preporuke za zaposlenje nekon studija.

U tekstu Šta podrazumevaju studije hospitaitija i gde ih studirati? možete saznati mnogo više o ovoj perspektivnoj oblasti.

Ako se pitate zašto baš Švajcarska…

 

Švajcarska je zemlja koja je tradicionalno referenca za najbolje studije ove vrste. Studije su tako koncipirane da možete dobiti diplomu već nakon prve godine koja je priznata svugde u svetu, imate plaćenu praksu u ovoj zemlji ili bilo gde na svetu! Život na kampusu će vam pomoći da upoznate

Ako se pitate zašto Business and Hotel Management School…

Business and Hotel Management School  jedna je od najprestižnijih škola za menadžment u hotelijerstvu. Članica je Bénédict Switzerland group koja je osnovana 1928. godine, a njen sistem obrazovanja godišnje prođe preko 15 000 studenata. Sa sedištem u najposećenijem gradu u Švajcarskoj, Lucernu, B.H.M.S. godišnje primi oko 900 studenata koji se pripremaju za perspektivnu karijeru u polju menadžmenta u hotelijerstvu i ugostiteljskoj industriji.

Pored BHMS diplome, svi studenti dobijaju diplome partnerskih univerziteta širom sveta, što garantuje da će obezbediti karijeru na vrhunskim menadžerskim pozicijama u oblasti međunarodnog biznisa i menadžmenta u hotelijerstvu.

Možete studirati Hospitality Management, Business Management, Culinary Arts. Više o ovom univerzitetu možete pročitati u ovom tekstu na našem blogu.

Poseta univerzitetu će vam omogućiti da rešite dileme i da na vreme pripremite svoju aplikaciju. a zainteresovani studenti će imati na raspolaganju razgovore sa predstavnicima škole i studentima i imaće mogućnost da detaljno upoznaju univerzitet i Lucern. Popunite upitnik na ovom linku i rezervišite svoje mesto za ovu jedinstvenu posetu.

Za dodatna pitanja i informacije o putovanju u Švajcarsku i posetu univerzitetu BHMS, slobodno nam se obratite putem sledeće kontakt forme. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
poseta bhms
Administrator