cattolica webinar master iz menadžmenta

Webinari Univerziteta Cattolica o master programima iz menadžmenta

Zanima te Luxury Goods Management ili Strategic Management for Global Business? Prijavi se na webinare da saznaš više o ovim programima!

Na webinarima učestvuju alumnisti koji će ti predstaviti svoj karijerni put, a postoji i posebna ponuda za umanjenje školarine

Master Luxury Goods Management (EMLUX) u Milanu

datum i vreme webinara: sreda, 26. maj, od 18:30 do 19:15

Ovo će biti sjajna prilika da saznaš više o programu, jer će o njemu pričati koordinatorka mastera, Lucia Bottecchia, ali i koordinator nastave Filippo di Lorenzo.

Posebna pogodnost je što će te sa programom upoznati i alumnistkinje programa: Kelsey Leigh Rivett, koja je danas E-Commerce Specialist u L’Orèal, kao i  Alexandra Des groseilliers, koja danas radi u Fendi kao Business Development Analyst.

Prvi kandidati koji nakon webinara budu aplicirali, dobijaju specijalni popust na školarinu!

Master Strategic Management for Global Business (SMGB) u Milanu

datum i vreme webinara: petak, 18. jun, od 16:00 do 17:00

Studenti će moći da čuju direktora programa Matea Pedriniija, koji je  proferosor na predmetu Corporate Strategy. Pored toga, na webinaru učestvuju i alumnisti i studenti koji trenutno pohađaju ovaj program, tako da možeš da očekuješ mnogo korisnih informacija i ličnih iskustava!

Univerzitet Cattolica poznat je po velikoj ponudi dvogodišnjih i specijalističkih (jednogodišnjih) master programa koji ti omogućavaju dobru teorijsku i praktičnu osnovu za brojna zanimanja iz oblasti menadžmenta, biznisa i finansija. Alumnisti Katolike vrlo se brzo zaposle i uspešno grade karijere u velikim kompanijama.

Webinari su prilika da upoznaš neke od njih! Ukoliko ne možeš da prisustvuješ, dobijaš na mejl snimak webinara.

Ako se odlučiš da apliciraš, računaj na potpuno besplatnu pomoć Via mentorki koje će ti spremiti dokumentaciju i poslati aplikaciju što pre. Pored toga, imaš i besplatno savetovanje, i ne plaćaš aplikacionu taksu koja iznosi 75 eura.

Javi nam se na info@viacademica.com i zakazaćemo ti savetovanje na kome ćeš dobiti sve instrukcije.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

besplatna letnja škola univerzieta iulm
MODUL-UNI-VIA-ACADEMICA
eu business school barcelona
Administrator