besplatni webinar o studijama u holandiji

Spremaš se za studije u Holandiji? Prijavi se na naš besplatni webinar

Na webinaru ćeš dobiti korisne informacije o vizama, smeštaju, administraciji i drugim pitanjima koja se tiču studentskog života

Via Academica misli na studente i kada upišu fakultete u inostranstvu. Zato su naše mentorske organizovale webinar koji će ti biti dodatna podrška da rešiš sva praktična pitanja o studijama i životu u Holandiji. Dobićeš informacije o upisu, vizama, smeštaju, osiguranju, mogućnosti za zaposlenje tokom studija itd. 

Termin webinara: petak, 14. maj u 15:00, preko aplikacije zoom

Webinar će voditi Aleksandar Matić, student završne godine studijskog programa Liberal Arst na Univerzitetu Tilburg. Jedan semestar proveo na University of Amsterdam, a od septembra ce nastaviti školovanje na master programu LLM Public International Law na Univerzitetu Utreht. Prošao je sve korake koji vas očekuju, tako da je prava osoba da govori o studentskom životu u Holandiji i svim koracima koji te očekuju pre preseljenja.

Ove godine, rokovi za holandsku vizu su ranije nego obično i zato je bitno da naši studenti što pre nastave pripreme za odlazak. Prijavi se na webinar i ne moraš da gubiš vreme tražeći informacije, i lutajući po raznim sajtovima. Pored toga, webinar je prilika da naši studenti koji idu u Holandiju povežu pre odlaska i da sebi olakšaju prvi period boravka.

Via Academica ima veliko iskustvo u radu sa holandskim univerzitetima, najširu mrežu partnerskih univerziteta u ovoj zemlji i i jedina je agencija koja ima saradnju sa istraživackim fakultetima, kao što su Tilbug University, University Utrecht, Vrije University Amsterdam.

Prijavi se na webinar tako što ćeš nam poslati mejl na info@viacademica.com

Pošalji nam svoje ime, prezime, email, telefon i koji univerzitet u Holandiji si upisao/upisala.

Zabeleži petak, 14. maj u 15.00

Nakon webinara svi studenti koji su učestvovali dobiće ključne informacije na mejl.

Pogledaj video o našem novom partneru, Vrije Universiteit Amsterdam, i zaprati naš You Tube kanal jer spremamo nove studentske priče!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Politecnico di Milano
Padova
Administrator