puna stipendija za studije u mađarskoj_4

Upoznaj Corvinus University Budapest

Razmišljaš o studijama u Mađarskoj i potrebna ti je puna stipendija?

Možda je Corvinus University Budapest idealno mesto za tebe!

U četvrtak, 17. decembra u 18h na našoj instagram stranici prati live uključenje predstavnika ovog univerziteta i dobićeš sve informacije o apliciranju!

Zašto da studiraš na Corvinus University Budapest?

Corvinus University Budapest, najbolji je univerzitet u Mađarskoj i jedan od najbolje rangiranih u Centralnoj Evropi. Na ovom univerzitetu možeš studirati nekoliko programa iz oblasti ekonomije i društvenih nauka na engleskom jeziku i to na kampusu u Budimpešti: Applied Economics, Business and Management, Communication and Media Science, International Business, International Relations, Sociology.

Kada su u pitanju master programi, ponuda je još veća. Celu listu mastera na engleskom pogledaj na ovom linku. Svi masteri traju dve akademske godine, što znači da ti daju temeljno akademsko obrazovanje.

Bizniš škola ovog univerziteta spada u top 3% na svetu, a univerzitet ima tradiciju dugu 150 godina!

Ako želiš da apliciraš na neki od programa Univerziteta Corvinus, do 15. januara možeš da apliciraš na državnu stipendiju Mađarske Stipendium Hungaricum. Više informacija o ovoj stipendiji pogledaj u ovom tekstu.

Via Academica je u procesu sklapanju partnerstva sa Univerzitetom Corvinus, i to znači da možeš računati na našu besplatnu pomoć za apliciranje!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Trendovi tržišta rada
Trendovi u obrazovanju
Careers of the Future
Administrator