univerzitet luiss radionice

Univerzitet LUISS iz Rima: besplatne online radionice i prilika za stipendije

Univerzitet LUISS iz Rima organizuje besplatne online radionice za srednjoškolce i studente završnih godina koji su zainteresovani za studije biznisa, menadžmenta, inovacija i međunarodnih odnosa.

Pridruži se ovim događajima, napiši esej i imaš priliku da dobiješ stipendiju!

Radionice vode vrhunski profesori i alumnisti ovog univerziteta koji su izgradili internacionalnu karijeru u svetskim kompanijama i organizacijama.

LUISS univerzitet iz Rima - online radionice

Kada i zašto da prisustvuješ ovim radionicama?

Advanced Business Management: 24, 25. i 26. mart, 16h-18h

Ova trodnevna radionica bavi se temom inovacija i izazovima sa kojima se susreću kompanije u doba pandemije. Predavanja drže profesori, kao i bivša studentkinja LUISS-a koja je danas direktorka marketinga za kompaniju Bulgari, Cristiana Cucco.

Global Leadership Challenges: 30. i 31. mart, 16h -18h

Ova dvodnevna radionica nemenjena je srednjoškolcima i studentima koji žele da upišu studije iz međunarodnih odnosa i da se bave izazovima i promenama na globalnom planu. Radionicu će voditi redovni profesor LUISS Univerziteta i dvoje alumnista trenutno zaposlenih pri Ujedinjenim Nacijama.

Prijavi se na radionice tako što ćeš popuniti upitnik

Via academica mentorke će te kontaktirati za više informacija

Svi koji prisustvuju radionicama imaju šansu za stipendije!

Potrebno je da napišeš esej na neku od tema sa predavanja i radionica. Za pisanje eseja će biti određen rok, i biće potrebno da ga aploduješ na platormu Luiss Learn. Sve instrukcije dobijaš na mejl po završetku radionica. 

Pored eseja, biće potrebno da pošalješ standardnu dokumentaciju za upis: svedočanstva iz srednje škole za upis na osnovne studije i spisak položenih ispita (transkript) za upis na master studije.

Pored toga:

  • Upoznaćeš se sa najvažnijim temama iz oblasti biznisa, liderstva, inovacija;
  • Slušaćeš svetski priznate predavače i profesionalce;
  • Otkrićeš koliko ti je zanimljiva i privlačna internacionalna karijera i koja oblast studija ti najviše odgovara;
  • Imaš priliku da saznaš više o prednostima studiranja na Univerzitetu LUISS
univerzitet luiss radionice
luiss univerzitet iz rima

Zašto da izabereš baš LUISS?

LUISS je skraćenica od Libera Università Internazionale degli Studi Sociali Guido Carli. Ovo je nezavisni univerzitet koji je osnovan sedamdesetih godina prošlog veka. Nudi inovativni pristup obrazovanju, a specijalizovan je za četiri oblasti: Ekonomiju i biznis, Biznis i menadžment, Pravo i političke nauke.

U skladu sa tim LUISS ima 4 škole: LUISS Business School, School of Government, School of Law, i School of European Political Economy. Nastava nema cilj samo da prenese znanje, nego da usadi fleksibilnost i samopouzdanje mladima da grade svoje karijere i napreduju u poslu nakon završenih studija.

Školarina za osnovne studije iznosi 11300 eura, dok je za master studije 12 300 eura. Međutim, LUISS je poznat po sjajnim programima za stipendiranje najboljih inostranih studenata. O tome možeš više saznati na osnovu iskustva naše studentkinje u intervjuu na ovom linku.

Univerzitet LUISS je partnerski univerzitet Via Academice, što znači da svim učenicima i studentima koji žele da apliciraju na njihove programe nudimo besplatnu pomoć. Za dodatne informacije možete nam se obraititi na info@viacademica ili na broj +381 66 236436.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

STUDY EXPO
Students
Administrator