TU Wien daje parcijalne stipendije za MBA studije!

Tu Wien (Tehnički Univerzitet u Beču) i Danube University Krems daju parcijalne stipendije za MBA studije General Management.

Ovaj program stipendiranja osmišljen je da podrži mlade rukovodioce (junior executives) i mlade žene sa profesionalnim iskustvom i velikim potencijalom za profesionalni razvoj. Stipendije su namenjene kandidatima iz područja koje su u ekonomskom razvoju.

Stipendija podrazumeva trećinu školarine i iznosi 7300 eura.

Rok za apliciranje je 7. septembar, a studijski program počinje 30. oktobra. 

MBA program General Management traje 2 godine, a nastava se odvija na engleskom i na nemačkom kao part-time. Cela cena školarine je 21,900 eura, dok stipendisti plaćaju dve trećine ovog iznosa.

MBA program General Management postoji već 21 godinu. To je program za buduće menadžere kojima je potrebno dodatno obrazovanje iz oblasti prava, ekonomije i društvenih nauka koji su već počeli da stiču radno iskustvo. Tehnički Univerzitet iz Beča kombinuje svoju ekspertizu u poslovnom obrazovanju sa tehničkim I naučnim oblastima zajedno sa Danube University Krems koji je postao ekspert za obrazovanje u oblasti menadžmenta.

Ukoliko vam je potrebna pomoć za izradu dokumentacije, pogledajte naše tekstove o tome kako napisati CV i kako napisati motivaciono pismo za studije u inostranstvu ili nam se za detaljniju pomoć možete obratiti na info@viacademica.com

Via Academica želi vam puno sreće i uspeha!

Administrator