Cover za study in italy study expo

Sve je spremno za STUDY IN ITALY!

Via mentori su ti spremili detaljne instrukcije kako da iskoristiš sve prednosti
naše platforme za STUDY IN ITALY!

Platforma je izuzetno laka za korišćenje

Preporučujemo ti da se uključiš na sajam preko laptop ili desktop računara, ili tableta. Ako koristiš telefon, onda je poželjno da podesiš landscape opciju.

Prati naše instrukcije da se lakše snađeš i iskoristiš sve opcije!

Glavna navigacija kroz platformu je sa leve strane. U svakom momentu možeš da koristiš ikonicu SKIP gornjem desnom uglu koja će ubrzati uvodni video i kretanje kroz salu. Ulaziš prvo u ENTRANCE HALL gde te očekuje Via Academica INFO DESK (slika dole). Tu možeš da saznaš više o tome kako ti pomažemo oko upisa na studije u inostranstvu i da preuzmeš našu ponudu usluga.

Via Academica Study in Italy INFO DESK

STUDY IN ITALY - EXPO

U EXPO SALI se nalaze štandovi univerziteta. Možeš da posetiš štandove, skineš brošure, obiđeš kampuse putem videa, a putem četa možeš da komuniciraš sa predstavnicima univerziteta.

VAD_expo

STUDY IN ITALY - CONFERENCE

Sva predavanja univerziteta uživo pratiš u CONFERENCE sali. Možeš da postaviš pitanja u toku same prezentacije ili da koristiš razne emotikone!

STUDY IN ITALY

1 NA 1 SASTANCI

Na bilo kom štandu klikom na SCHEDULE MEETING možeš da zakažeš 1 na 1 sastanak sa predstavnikom univerziteta koji će biti realizovan putem zoom-a.

Ca' Foscari University of Venice

OPCIJA GALLERY

GALLERY je prostor gde se nalaze štandovi Ambasada Italije u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, kao i Italijanskog instituta za kulturu u Beogradu.

Study in Italy gallery

Pridruži nam se na sajmu jer su najbolji ITALIJANSKI univerziteti samo na klik od tebe!

Uživaj na našem sajmu i jedinstvenom virtuelnom iskustvu!

Vidimo se 11. decembra, od 10 do 18h!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Editor