vankuver - canada west university

Stipendije za studije biznisa u Kanadi!

Zanimaju te studije biznisa u Kanadi? University Canada West daje stipendije studentima iz Evrope!

Via Academica vas poziva da upoznate predstavnicu ovog univerziteta na posebnoj onlije prezentaciji!

Datum i vreme: 18. jun, od 18 do 19h

University Canada West iz Vankuvera nudi sjajne programe koji kombinuju znanja i praksu iz biznisa i komunikacija i fokusirani su na ono što možete primeniti na konkretnim poslovima.

Programi osnnovnih studija: Bachelor of CommerceBachelor of Arts in Business and Communication 

Program master studija: Master of Business Administration

Prijavi se na prezentaciju i saznaj zašto je Kanada odlična zemlja za studiranje, a ovo mogućnost koja ti može promeniti život!

University Canada West ima veliki kampus u centru Vankuvera koji je izgrađen po najsavremenim standardima. Nudi i druge benefite kao što su kontakti sa profesionalcima i stručnjacima koji će vas uvesti na tržište rada!

Vankuver je grad koji može mnogo toga da ponudi: kosmopolitski duh, visok nivo kvaliteta života, umerenu klimu, velike šanse za zaposlenje. Studenti imaju mogućnost da rade 20 sati nedeljno!

Ova online prezentacija je jedinstvena prilika da direktno od predstavnice univerziteta saznate sve što vas zanima o studijama na University Canada West!

Via Academica tim stoji vam na raspolaganju za pomoć oko aplikacije i za sve dodatne informacije.

Ukoliko imaš dodatna pitanja o studijama i stipendijama u inostrantstvu, pošalji nam besplatni upit i odgovorićemo ti u najkraćem mogućem roku. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
canada west university
Administrator