Startup Speed dating – pronađite svog biznis partnera

Startup​ ​centar​ poziva sve startape i studente da se priključe speed​ ​dating​ ​događaju​ i upoznaju, umreže i uključe u startup ekosistem. Događaj je otvoren za sve koji imaju ideje, a nemaju tim, kao i one koji bi da se priključe startup-u. Cilj nam je da povežemo kandidate koji bi da se uključe u startup zajednicu i zakorače u svet preduzetništva.

Vrata Startup centra otvorena su za studente svih fakulteta, jer želimo da spojimo kandidate različitih znanja i veština (biznis, tehnologija, prodaja, marketing, programiranje, medicina i druge). Ovo je prilika da se upoznaju ljude sa zanimljivim idejama i kandidati koji žele da unaprede svoja znanja.

Na početku svaki startup dobija mogućnost da u 60 sekundi predstavi svoju ideju, a zatim sledi upoznavanje sa kandidatima. Svi kandidati će imati 5 minuta da se upoznaju, razmene kontakte i ocene sa kim bi mogli da sarađuju.

Kada: petkom od 18h do 20h
Gde: Startup centar (4. sprat), Ekonomski fakultet, Beograd
Agenda:
18h – Registracija
18.15h – Upoznavanje sa Startup centrom i konceptom speed dating-a
18.30h – Startup pitch
18.30h – Speed dating

Startup Speed Dating omogućava studentima da uđu u preduzetnički svet i startupima da se povežu sa visoko kvalifikovanim i ambicioznim studentima.

Više informacija na: http://startupcentar.rs/speed-dating/
Prijave su obavezne: https://goo.gl/forms/7McoGkyaEHHTEBiK2 

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

    Administrator