Volontiranje na SIA Summitu – prilika za tebe!

Građenje aplikacije za studije u inostranstvu ne počinje time što otvorite aplikaciju i krenete da popunjavate. Ne, ne, kreće mnogo mnogo ranije, gradi se polako od događaja do događaja, preko networkinga, konferencija, semnara i učešća u različitim radionicama. Via Academica svojim studentima uvek savetuje da budu što aktivniji na poljima koja njih interesuju i koja će im biti relevantna za buduće studije, a događaj poput Socia Impact Award Summita je definitivno nešto što će vašu aplikaciju unaprediti i predstaviti je u novom svetlu JER SVAKA KOMISIJA ZA IZBOR BUDUĆIH STUDENATA VOLI DA VIDI PROFIL MLADOG LIDERA/LIDERKE ISPRED SEBE. Dakle, čitajte pažljivo i prijavite se!

Želiš da znaš kako izgleda organizovati međunarodni samit iz prve ruke? Prilika da stekneš internacionalno iskustvo je upravo ono što tražiš? Želiš da se povežeš sa 150 fenomenalnih, mladih ljudi iz 18 zemalja sveta i ekspertima iz različitih oblasti? Govoriš engleski, komunikativnost ti je jača strana, za sebe bi rekao/la da si odgovorna i dobro organizovana osoba?

Ako si na ova pitanja odgovorio sa DA! onda je ovo idealna prilika da se upoznaš sa volonterskim pozicijama u okviru predstojećeg  Social Impact Award Summit-a koji se održava po prvi put u Beogradu od 31.10. – 04.11.2017.

SIA Samit je vrhunac svih Social Impact Award programa širom sveta. Po prvi put se održava u Beogradu, a ima za cilj umrežavanje, rast i razvoj timova i ideja socijalnih inovatora. Takođe, ovo će do sada biti najveći događaj u istoriji Social Impact Award programa!

Za više informacija zaprati Razlivalište stranicu i/ili klikni ovde. Prijave su otvorene, prijavite se što pre! Ukoliko želite da se priključite timu kontaktirajte direktno Anu Janošev na ana.janosev@razlivaliste.org i prijavi se budeš deo Logističkog ili Hosting tima na Samitu!

Uvek se možete prijaviti na našu newsletter listu tako što ćete nam poslati mail na office@viacademica.com sa kratkom biografijom i slaćemo vam pozive za slične događaje na email adresu.

Srećno u apliciranju!

Via Academica Tim

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku.

SIA Summit Razlivalište Via Academica studije u inostranstvu
Administrator