Swiss dine & French wine – radionica kuvanja s vinom

Swiss dine & French wine - radionica kuvanja s vinom

Znati uživati u odličnoj hrani i vinu je čist hedonizam. To je nešto što se živi, i uči se kroz iskustvo. Znati pripremiti dobru i ukusnu hranu je nauka, a takođe i upariti ga sa vinom tako da svi ukusi dođu do izražaja, a užitak bude na maksimumu. To je „lifestyle“ koji se uči i gradi vremenom sa mnogo strasti i posvećenosti i nezaboravnih trenutaka.

Ako želiš da hedonizam postane i tvoj životni stil, i želiš da naučiš o kuvanju, vinima i hospitality-ju, i otvoriš vrata jednom potpuno novom svetu pozivamo te na jedinstveni događaj u saradnji sa dve najprestižnije institucije iz inostranstva koje nude programe culinary arts, wine manegement i hospitality - Swiss Education Group i Burgundy School of Business.

Datum i vreme: četvrtak, 3. jun u 18h

Mesto: Rocksta, Koče Popovića 4, Beograd

Radionica kuvanja s vinom probudiće tvoja čula i predstaviti životni stil koji ćeš imati priliku da iskusiš tokom studija na ovim prestižnim univerzitetuma.

Kroz zajedničko pripremanje hrane i degustaciju vina upoznaćemo te sa svetom vinske industrije, kulinarskih veština , umećem uparivanja vina i hrane, mogućnostima koje nude studije u sferama hospitality-ja, kulinarstva i vinskog menadžmenta i turizma. Ovo je događaj na kom ćeš kroz celokupno iskustvo moći da prođeš lično i tako se uveriš da li je to pravi poziv i lifestyle za tebe.

Organizujemo je u saradnji sa Marijom Glišić, autorkom bloga Vinski kutak.

Zašto smo izabrali Swiss Education Group alijansu i  Burgundy School of Business? SEGpredstavlja alijansu najprestižnijih švajcarskih škola za oblasti biznisa, hotel menadžmenta i hospitality-ja, a posebno se ističe njihova Culinary Arts Academy – jedna od najboljih kulinarskih akademija na svetu čiji su kuvari sastavljali menije na kraljevskim dvorovima. Burgundy School of Business je u top 3% najboljih biznis škola u Evropi, a poznata je još i kao “Harvard” za programe u oblasti vinskog menadžmenta i turizma. Na BSB-u se posebno ističe School of Wine and Spirit Business, škola sa najsavremenijom opremom za izučavanje vina i vineske industrije. Studijski programi ovih škola ti omogućavaju zavidnu karijeru u oblasti hospitality-ja, pogotovo ako su tvoja strast kulinarstvo, vina, ugostiteljstvo i menadžment ugostiteljskih objekata poput restorana i hotela. Partner događaja nam je i vinarija Fruškogorski vinogradi čija vina ćemo degustirati u toku radionice i večere.

Radionicu će voditi iskusni kuvari škole kulinarstva Il Primo Cooking School. Na kraju večeri, očekuje nas druženje i uživanje u hrani koju ćemo zajednički pripremati, kao i degustacija vina.

Broj učesnika je ograničen na 15.

Prijavi se popunjavanjem kratkog upitnika, a Via mentorke će te konktaktirati radi dalje selekcije

Događaj je namenjen studentima koji su zainteresovani za svet kulinarstva, hospitalitija, vinske industrije, hotel menadžmenta, i turizma. Takođe, pozivamo i sve koji su na neki način uključeni u svet vina i hospitality-ja, a žele da istraže opcije za dalje usavršavanje da nam se pridruže i podele svoja znanja s nama, ali i otkriju opcije koje pružaju Swiss Education Group-a i Burgundy School of Business.

Cilj radionice je da se budući studenti upoznanju sa životnim stilom koji će imati priliku da “okuse” tokom studija na ovim prestižnim školama u Švajcarskoj i Francuskoj, i na taj način donesu odluku vezano za buduće studije. Ukoliko je ovo baš ono što tražiš, prijavi se na ovaj događaj koji i simbolično nosi ime Swiss Dine French Wine.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

besplatna letnja škola univerzieta iulm
MODUL-UNI-VIA-ACADEMICA
eu business school barcelona
Administrator