PARTNERSKI UNIVERZITETI

Ponuda studijskih programa i mentorskih paketa za odabrane univerzitete

Via Academica partnerski univerziteti su univerziteti sa kojima Via Academica ima formalnu saradnju. Fakulteti se sve češće odlučuju za regrutaciju internacionalnih studenta i marketing kroz saradnju sa firmama poput Via Academice, kako bi studentima iz određenih regiona olakšali aplikacioni proces i izbor fakulteta i programa. Na taj način fakulteti od Via Academice dobiju najbolje studente i kompletne aplikacije, dok sa druge strane budući student dobije odgovarajuću pomoć, jer mi, pored toga što poznajemo sistem obrazovanja fakulteta i uslove države koje predstavljaju, poznajemo i naš sistem i uslove.

PREGLED SVIH NAŠIH PARTNERSKIH UNIVERZITETA PO ZEMLJAMA MOŽETE VIDETI ISPOD

Naš jedinstven metod akademskog savetovanja, profesionalne orijentacije i mentorske  podrške, prepoznati su od strane preko 100 svetskih univerziteta kao najbolji način da student ispuni uslove apliciranja i bude primljen na program koji je za njega idealan. Pažljivim građenjem partnerstava, u prilici smo da našim studentima ponudimo studije na svetski priznatim državnim i privatnim univerzitetima širom Evrope i Severne Amerike. 

Naše partnere biramo na osnovu analize nekoliko faktora:  

 • univerziteti koji prate trendove u obrazovanju  
 • studijski programi koji odgovaraju potrebama tržišta rada  
 • rangiranost univerziteta na svetskim i studentskim listama  
 • kvalitet nastave, razvijen karijerni centar i mogućnost za prakse tokom studija 

ŠTA MENTORSKI PAKET ZA PARTNERSKE UNIVERZITETE OBUHVATA?

 • Nudimo celokupnu podršku u vezi sa aplikacionim procesom
 • Kao zvanični zastupnici fakulteta, plasiramo sve informacije na vreme u vezi za upisom i stipendijama. Dobijaš kompletno razjašnjen proces apliciranja i upisa studija sa jasnim instrukcijama, vremenskim rokovima i potrebnom dokumentacijom bez stresa i nepoznanica. 
 • Bićeš siguran/na da si poslao/la idealnu aplikaciju i u najkraćem roku saznaćeš da li si primljen/a na program i da li si dobilo/la stipendiju. 
 • Za veliki broj fakulteta bićeš oslobođen/a plaćanja aplikacionih taksi. 
 • Zakazujemo ti direktno sastanke sa predstavnicima fakulteta ili studentima ambasadorima, kako bi ti sve nedoumice vezano za studijski program, finansije i stipendije, ali i studentski život bile razjašnjene.
 • Organizujemo posete fakultetima. 
 • Ukoliko dođe do problema vezano za tumačenje dokumentacije ili tehničkih problema na aplikacionom portalu, mi imamo direktnu komunikaciju sa fakultetom i koordinatorima programa koji želiš da upišeš, ništa nije prepušteno slučaju.  
 • Ako se u nekom trenutku procesa premišljaš oko svojih izbora, tu smo da ponudimo  dodatna savetovanja. 

Možemo se pohvaliti najvećim brojem državnih i privatnih partnerskih univerziteta iz svih  zemalja Evrope i Amerike, a jedina smo regionalna agencija kojoj su državni istraživački  univerziteti iz Holandije, sa izuzetno strogim kriterijumima kad su partnerstva u pitanju, poklonili poverenje. 

Ukoliko želiš da apliciraš na maksimalno tri programa naših partnerskih univerziteta, dobijaš besplatno pomoć oko aplikacija i detaljne instrukcije. Spisak Via Academica partnerskih univerziteta pronađi ispod.

Prijavi se na jedan od naših najprestižnijih partnerskih univerziteta i osiguraj sebi budućnost kakvu zaslužuješ!

APLICIRAJTE ZAJEDNO SA NAMA NA NEKI OD PARTNERSKIH UNIVERZITETA I DOBIJATE

Besplatno savetovanje za izbor studijskog programa
Razgovor sa profesorima sa univerziteta i programa
Organizovanu posetu i obilazak univerziteta
Reviziju CV-a i motivacionog pisma
Reviziju i pregled celokupne dokumentacije
Slanje aplikacije online i/ili poštom
Podršku tokom celog procesa
Oslobađanje od aplikacione takse za većinu univerziteta
Kompletnu podršku oko upisa, viza i stipendija

ODABERITE SVOJ UNIVERZITET

Pregled partnerskih univerziteta i studijskih programa po zemljama

ZAKAŽI SVOJ TERMIN ZA BESPLATNO SAVETOVANJE

Besplatno savetovanje je moguće uraditi lično, dolaskom u naše prostorije u centru grada u Takovskoj br. 12, 1. sprat, ili online, ukoliko nisi u mogućnosti da dođeš.