OPEN WEEKS na Univerzitetu u Padovi: 3 nedelje webinara za buduće studente

Univerzitet u Padovi organizuje tri nedelje webinara za internacionalne studente koji žele da saznaju više o programima i procesu apliciranja

Prenosimo ti ceo raspored, a naše mentorke su tu da ti pomognu da spremiš i pošalješ aplikaciju

OPEN WEEKS je niz webinara koji organizuje Univerzitet u Padovi kako bi budućim studentima predstavio svoje programe na engleskom. Umesto generalnih prezentacija, ovaj univerzitet se opredelio za specifične prezentacije koje drže profesori programa. Oni će u sat vremena predstaviti uslove za upis, strukturu programa, predmete,

Učešće je besplatno, ali je registracija obavezna. Da biste se registrovali, potrebno je da kliknete na naziv programa i popunite kratak upitnik.

Studenti koji nisu iz Evropske Unije mogu da apliciraju do 2. juna na programe koji imaju neograničeni broj mesta. Školarina za većinu programa je 2600 eura.

Studenti koji imaju pasoš Evropske unije ili borave u Italiji sa pasošem koji nije iz EU, mogu da apliciraju do 2. septembra, takođe samo na programe koji imaju neograničen broj mesta.

studije u italiji studije u padovi besplatne studije stipendije

Ako ti se dopada neki od ovih programa i želiš da apliciraš, ne zaboravi da ti naše mentorske besplatno pomažu u svim fazama aplikacije! Daćemo ti pouzdane informacije, uradićemo besplatnu reviziju dokumentacije i poslaćemo aplikaciju na vreme. Javi nam se na info@viacademica.com ukoliko ti je potrebno više informacija.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

LUISS business school - master u inostranstvu - via academica
univerzitet kdg iz antvepena
univerzitet u ljubljani data science
Administrator