Od savršenog portfolija do stipendije na IED-u!

Vrhunska italijanska škola mode i dizajna - Istituto Europeo di Design (IED) i ove godine pruža studentima mogućnost da dobiju stipendiju!

Ukoliko razmišljaš o studijama luxury management-a, dizajna ili mode - ovaj webinar je za tebe!

Prisustvuj online prezentaciji koju organizujemo u saradnji sa IED Univerzitetom iz Italije 02. decembra u 17:00h

Ne propusti priliku da saznaš šta treba da sadrži tvoja aplikacija i kako da napraviš savršen portfolio tako da dobiješ stipendiju!

Zašto da izabereš baš ovu školu?

Kada je u pitanju moda, Italija je zasigurno the place to be! Ni u jednoj zemlji na svetu moda ne igra toliko važnu ulogu u strukturi privrede kao što je to slučaj s Italijom. Sigurni smo da ste čuli i da je Italija poznata po najboljem dizajnu i prvoklasnoj izradi nameštaja koji se klasifikuje kao najbolji na svetu. Dakle, nema boljeg mesta za studije ovih oblasti nego upravo u Italiji! IED Univerzitet nudi izuzetne programe mode, dizajna, vizuelnih komunikacija i menadžmenta na engleskom jeziku.

Sa više od 50 godina iskustva u obrazovanju i istraživanju u oblasti dizajna, mode, vizuelnih komunikacija i menadžmenta, ova škola je vrlo priznata i visoko rangirana na svetskim listama. Posebno je značajna razgranata međunarodna mreža partnera sa kojima škola sarađuje i koja studentima omogućava pravo međunarodno iskustvo i konatke tokom studija.

Pridruži nam se na webinaru u četvrtak, 02. decembra u 17h i što pre pošalji aplikaciju sa Via mentorima!

Za sva pitanja piši nam na info@viacademica.com ili nas pozovi na +381 66 236 436

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Editor