MODUL-UNI-VIA-ACADEMICA

Novi programi na Univerzitetu Modul u Beču koji će ti obezbediti osnovu za biznis i preduzetništvo

Od septembra u Beču možeš da upišeš nove programe osnovnih studija na engleskom: Applied Data Science i International Management with Professional Experience

Oba programa imaju praktični pristup i omogućavaju ti da stekneš dragoceno iskustvo koje će te pripremiti za zaposlenje odmah po završetku studija

I sve to u prelepoj prestonici Austrije koja godinama važi za jednu od najatraktivnijih studentskih destinacija

MODUL Uni Vienna Via Academica

Šta možeš da očekuješ od novih programa?

BSC in Applied Data Science

Ovaj program je kombinacija kvantitativnih predmeta i poslovne administracije. Cilj je da studenti steknu znanja o obradi podataka, ali sa fokusom na praktičnu primenu i važnost koju imaju za rešavanje problema i izazova u različitim biznisima i industrijama. Imaće nekoliko načina da znanja primene: kroz projekte iz poslovnog sveta, studije slučaja, i saradnje sa ekspertima iz ove oblasti. Kombinacija individualnog i grupnog rada posebno doprinosi da svaki student razvija vešine kao što su upravljanje vremenom, timski rad, komunikacija i organizacija.

Ko želi da upiše ovaj program, treba da ima interesovanje za statistiku i programiranje, obradu podataka, rešavanje problema, menadžment, trendove i etičke aspekte data management-a.

Program traje 6 semestara, a školarina je 6,417 EUR po semestru. Više informacija o programu možeš naći na zvaničnom sajtu, na ovom linku.

BSC in International Management with Professional Experience

Ovaj program je savršen izbor za učenike koji traže programe iz biznis menadžmenta jer će dobiti i znanje, menadžerske i liderske veštine koje su im potrebne u internacionalnom poslovanju, ali najvažnije od svega, imaće obaveznu praksu. Praksa traje 3-4 meseca, i može se realizovati u Austriji ili nekoj drugoj zemlji po izboru studenta. Više informacija o praksi možeš videti na ovom linku.

Ako te privlače marketing, prodaja, odnosi sa javnošću, finansije, ili želiš da osnuješ svoju firmu, onda će ti ovaj program pružiti odličnu osnovu. Naučićeš kako da razvijaš i primenjuješ različite menadžerske strategije, da radiš na organizacionim problemima koji se odnose na međunarodni biznis, i da upravljaš projektima i timovima na globalnom nivou.

Možeš da biraš neku od 4 specijalizacije: Entrepreneurship & Leadership, Business Psychology, Advanced International Management, International Marketing.

Program traje 7 semestara. Školarina je 6,072 EUR po semestru.

Prijave su još uvek otvorene, a aplikacije su vrlo jednostavne. Via mentorke ti pomažu da aplikaciju spremiš i pošalješ u najkraćem mogućem roku.

Modul University Vienna Via Academica

Koje su prednosti studija u Beču i na univerzitetu Modul?

  • Partnerstva sa preko 700 kompanija u kojima možeš raditi praksu u toku studija
  • Preko 80% internacionalnih studenata, više od 100 nacionalnosti na kampusu
  • Vrlo male grupe: odnos broja profesora i studenata je 1:20
  • Poslovno orijentisano obrazovanje koje podržava i neguje preduzetnički duh
  • Mogućnost da jedan semestar provedeš na partnerskim univerzitetima
  • Imaš pomoć univerziteta da pronađeš smeštaj u studentskim domovima i to po ceni od 315 eura mesečno
  • Na kraju treće godine svih programa imaš obaveznu praksu
  • Život u Beču je više od studentskog iskustva: u periodu od 2009. do 2019. godine Beč je bio na prvom mestu po kvalitetu života

MODUL UNIVERSITY VIENNA je naš partnerski univerzitet, pa ti Via mentorke besplatno pomažu u svim fazama aplikacionog procesa: od početnog savetovanje sa mentorom, preko priprema aplikacije, revizija dokumentacije, slanje aplikacije, praćenja rezultata i konačno do upisa na program.

Računaj i na našu besplatno pomoć oko dobijanja vize i povezivanje sa studentima koji su već na programima ovog univerziteta!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

STUDY EXPO
Students
Administrator