Najinovativnija virtuelna platforma je spremna za Careers of the Future 2022 sajam!

Ne propusti priliku da pratiš predavanja uspešnih govornika, da se povežeš sa najboljim univerzitetima iz Evrope i otkriješ koje je tvoje idealno zanimanje budućnosti!

Sledi nekoliko tips&tricks kako da koristiš našu platformu brzo i jednostavno.

Platforma je jednostavna, ali puna sadržaja. Zato ti preporučujemo da se loguješ putem laptopa ili tableta, a ako se priključuješ putem telefona izaberi landscape mode.

KLIKNI OVDE DA ODMAH UĐEŠ NA PLATFORMU

Dajemo ti instrukcije da se brže krećeš i iskoristiš sve mogućnosti platforme!

Sajam studija u inostranstvu

 

Glavna navigacija kroz platformu je u gornjem žutom delu ekrana. U svakom momentu možeš da koristiš ikonicu SKIP u gornjem desnom uglu koja će ubrzati uvodni video i kretanje kroz salu. Ulaziš prvo u ENTRANCE HALL gde te očekuje Via Academica INFO DESK. Tu možeš da saznaš više o tome kako ti pomažemo oko upisa na studije u inostranstvu, koje usluge ti nudimo, da preuzmeš brošure i obratiš se Via mentorkama za sve nedoumice koje imaš.

Na HOME deliu platforme nalaze se svi univerziteti učesnici sajma, a ako klikneš na njihov logo otvoriće ti se njihov štand sa svim informacijama i onim najvažnijim – opcijom SCHEDULE MEETING putem koje zakazuješ 1 na 1 sastanke sa predstavnicima univerziteta!

Predavanja uživo pratiš u CONFERENCE sali. Možeš da postaviš pitanja tako što ćeš kliknuti desni deo ekrana i opciju Type your Question. Možeš i da koristiš emotikone. Odgovore dobijaš odmah u realnom vremenu od samih predavača!

Agendu predavanja i spisak predavača možeš videti u svakom trenutku ukoliko klikneš na opciju agenda u gornjem delu ekrana. Obavezno proveri satnicu i ne propusti željeno predavanje! Ona koja želiš da pratiš možeš dodati u favourites klikom na Add to my agenda zvezdicu.

Kada klikneš na opciju Expo, platforma te vodi na Study Fields – 10 oblasti zanimanja budućnosti koje smo odabrali za tebe! Kliknuvši na bilo koje od zanimanja otvoriće ti se univerziteti koji u ponudi studijskih programa imaju traženu oblast. Možeš izabrati i opciju Gallery koja te vodi do štandova naših partnera kao što su Masterbox, Mekst Conference, Queen Victoria Education, OSSI (Organizacija srpskih studenata u inostranstvu). 

Najinovativnija opcija na platformi je opcija NETWORKING – prilika da četuješ i da se povežeš sa studentima i ljudima koji imaju ista interesovanja kao ti. 

Via Academica pera

Pridruži nam se na sajmu i pronađi svoj idealan univerzitet u inostranstvu koji će te pripremiti za tvoju karijeru budućnosti iz snova! Vidimo se sutra od 10 do 18h!

Administrator