Međunarodna Konferencija – Forum Mladih za održivi razvoj u organizaciji New Diplomacy centra

Besplatne ulaznice za međunarodnu konferenciju preko Via Academice

New Diplomacy Centar iz Beograda u saradnji sa Centrom za održivi razvoj Srbije organizuje međunarodnu konferenciju Forum Mladih za ODRŽIVI RAZVOJ 2017.

Konferencija će se održati 7. i 8. aprila u Beogradu. Kroz interaktivne diskusije, radionice i studije slučaja učesnici konferencije će imati sjajnu priliku da se aktivno uključe i steknu nova znanja iz oblasti ekonomije, ekologije, socijalni razvoj i lokalne samouprave, što sve održivi razvoj objedinjuje, i da iskustva podele sa ostalim mladim liderima iz celog sveta.

Cilj konferencije je aktivno uključivanje mladih u ostvarenje Globalnih ciljeva.

Uslovi biranja učesnika konferencije su da imate između 16 i 35 godina, dobro poznavanje i razumevanje engleskog jezika i da imate interesovanja koja se tiču međunarodnih pitanja, održivog razvoja i globalnog tržišta.

Cena učešća na konferenciji je  220 evra za inostrane i 5500 dinara za domaće učesnike.

Via Academica vam poklanja 5 besplatnih ulaznica za ovu konferenciju. Popunite FORMULAR i kontaktiraćemo vas u slučaju da ste dobitnik besplatne ulaznice. 

Razlozi za prijavu na Konferenciju su:

  1. Naučićete kako se gradi Digital Community
  2. Naučićete kako se pokreće i gradi socijalno preduzeće i kako utiče na poboljšanje pozicije mladih
  3. Naučićete šta je zelena ekonomija i obnovljivih izvora energije – klimatske promene kao šansa za posao!
  4. Upoznaćete se sa konceptom Future Cities – mapirenje zelenih gradova
  5. Upoznaćete se sa konceptom održivog turizma – mapiranje zelenih festivala, najbolji primeri korišćenja potencijalne kulturne baštine u cilju ekonomskog razvoja
  6. Povezaćete se sa mladim liderima iz celog sveta 
  7. Predavači će biti iz oblasti digitalnih inovacija, socijalnog preduzetništva, klimatskih promena, turizma i mobilnosti ljudi u 21. veku

Prijavite se na vreme jer je broj mesta ograničen!

Ukoliko imate pitanja vezana za studiranje u inostranstvu, kontaktirajte nas popunjavanje besplatnog upita ispod i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku. 

Administrator