MBA stipendije iz automobilske industrije na Tehničkom univerzitetu u Beču

MBA stipendije koje dodeljuje TU Wien su sjajna prilika za studente koji žele perspektivnu karijeru u automobilskoj industriji

Rok za apliciranje je 28. februar 2021. godine, a Via mentori ti prenose detalje aplikacije

studiranje u becu - novine u 2019 - via academica - stipendije i studije u inostranstvu

MBA Automotive Industry obuhvata 3 semestra i master tezu i nosi 90 ECTS kredita. Nastava se odvija part-time, na engleskom jeziku. Dobija se zvanje Master of Business Administration (MBA) in Management & Technology | Automotive Industry.

Program čine sledeće oblasti izučavanja: Management & Technology,  Leadership & Organizational Behavior, Fundamentals in Operation, Advanced Operations in the Automotive Industry, International Module in Stuttgart.

Program počinje 3. maja 2021. a rok za prijavu za stipendiju je 28. februar.

Ovaj MBA je pravi izbor za tebe ako želiš da razvijaš upravljačke i liderske veštine i da se  pripremiš za inovativne i interdisciplinarne menadžerske pozicije u automobilskoj industriji.

Školarina za MBA je 27.400 eura, a TU Wien ove godine daje dve ReStart stipendije koja podrazumeva finansijsku pomoć od 9130 eura i jednu “Women in Leadership Scholarship” u iznosu od 13,700 EUR.

Uslov za upis su završene osnovne studije, 3 godine radnog iskustva, kao i intervju sa selekcionom komisijom. Potrebno je da pošalješ CV, motivaciono pismo, detaljno obrazloženje finansijske situacije i potrebe da ti se dodeli stipendija, spisak položenih ispita ili diplomu osnovnih studija i kopija pasoša.

Za više informacija o uslovima pogledaj zvaničnu stranicu na ovom linku, a možeš pisati i na imejl: mba@tuwien.ac.at.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

STUDY EXPO
Students
Administrator