Kako do studija i stipendija u inostranstvu – KZM Beograd i Via Academica

Besplatno predavanje u organizaciji Kancelarije za mlade i Via Academice

 

Interesuje vas nastavak studija u inostranstvu ali niste sigurni odakle da počnete? Prava informacija u pravo vreme je ono što vam je potrebno, a pravo vreme je sad!

Kancelarija za mlade grada Beograda u saradnji sa Via Academicom organizuje besplatno predavanje o mogućnostima upisa studija u inostranstvu i stipendijama koje su na raspolaganju državljanima Srbije. Na predavanju će biti reči o izboru pravih programa i zemalja za studije, načinima pripreme i apliciranja, potrebnoj dokumentaciji, testovima jezika i znanja, pisanju CV-ja i motivacionog pisma za potrebe upisa studija u inostranstvu kao i o stipendijama koje se nude našim državljanima za pokrivanje troškova školarina i života tokom studija.

Predavanje će se održati 07. oktobra s početkom u 14h u Masarikovoj 5, 6. sprat (prostorije KZM Beograd “Gnezdo) i trajaće 60 minuta.

Prijava je obavezna i vrši se popunjavanjem kratkog upitnika na LINKU.

Vidimo se 7. oktobra!

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

    besplatno predavanje o studijama i stipendijama u inostranstvu via academica kzm beograd
    Administrator