univerzitet cattolica webinarr

Kako da upišeš master na Univerzitetu Cattolica iz Milana?

Želiš da upišeš master u Milanu na engleskom i da stekneš diplomu koja je priznata svuda u svetu? Ne brini, uz Via mentore tvoja aplikacija je u sigurnim rukama!

Pružamo ti besplatnu pomoć da apliciraš na jedan od najboljih privatnih univerziteta u Evropi!

Pravi je momenat da počneš da se informišeš o uslovima za upis i potrebnoj dokumentaciji

webinar cattolica

Zašto baš Cattolica University?

Ovaj univerzitet rangiran je u top 200 na svetu za čak 12 različitih studijskih disciplina prema svetskoj QS listi, a čak na 76. mestu u svetu po zapošljivosti studenata nakon završenih studija.

Cattolica ima veliki broj master studija iz oblasti menadžmenta, ekonomije, biznisa, računovodstva, finansija, komunikacija, agrikulture i tehnologije hrane. 

Kampusi su u četiri italijanska grada: Milanu, Rimu, Pjaćenci (Kremoni) i Breši, ali se najveći broj studijskih programa realizuje na kampusu u Milanu.

Multidisciplinarni nastavni program je koncipiran tako da prati korak sa potrebama tržišta rada i da odgovara zahtevima današnjice za sveobuhvatnim visokim obrazovanjem s jedne strane i osposobljenošću za rad odmah nakon studija s druge strane.

Popuni kratak upitnik kako bi ti Via mentorke zakazale besplatno savetovanje

Na savetovanju razmatramo koji master bi ti najviše odgovarao, koji su uslovi za upis i upućujemo te u sve naredne korake.

Koje sve mastere na engleskom možeš da upišeš na Univerzitetu Cattolica?

Reši sve nedoumice uz pomoć Via mentorki!

Via Academica, kao vodeća kompanija za studije u inostranstvu u našem regionu i dugogodišnji partner Univerziteta Cattolica i ove godine pomaže potpuno besplatno svim studentima da pripreme aplikaicju i upišu master na ovom univerzitetu

Ne čekaj poslednji momenat da doneseš odluku i preduzmeš korake!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Sup de Luxe
EDC Paris Business School
SMS Barcelona
Administrator