Kako da iskoristiš sve prednosti naše platforme za STUDY EXPO?

Prezentacije uživo, virtuelni štandovi, video čet, zakazivanje razgovora sa predstavnicima univerziteta...

Sve to na našoj virtuelnoj platformi u samo nekoliko klikova

Platforma je brza i laka za korišćenje! Potrebno je da se loguješ samo ako koristiš chatbox.

Preporučujemo ti da koristiš računar ili tablet kako bi ti sve opcije bile dostupne. Ako pristupaš platformi preko telefona, ekran prebaci u landscape mode.

Prati naše instrukcije da se brže snađeš i iskoristiš sve opcije!

Glavna navigacija kroz platformu je sa leve strane. U svakom momentu možeš da koristiš ikonicu SKIP u gornjem desnom uglu koja će ubrzati uvodni video i kretanje kroz salu.

Ulaziš prvo u ENTRANCE HALL (slika dole) gde te očekuje Via Academica INFO DESK. Tu možeš da saznaš više o tome kako ti pomažemo oko upisa na studije u inostranstvu. Odavde možeš dalje preko ikonica za Conference hall ili Expo Hall 1 i 2.

study abroad week - study expo

Predavanja uživo pratiš u CONFERENCE sali (slika dole). Možeš da postaviš pitanja u toku same prezentacije ili da koristiš emotikone!

conference hall study expo

EXPO HALL 1 i EXPO HALL 2 su velike sale u kojima se nalaze štandovi univerziteta.

Putem videa možeš da obiđeš njihove kampuse, preuzmeš brošure, a možeš i da pokreneš VIDEO CHAT i tako komuniciraš sa predstavnicima univerziteta. Čet opcija dostupna je samo za one koji su ulogovani na platformu!

Klikom na dugme Schedule a meeting na svakom štandu možeš da zakažeš razgovor sa predstavnikom univerziteta, ukoliko je ostalo slobodnih termina.

expo hall study expo 2021

POVEŽI SE SA VIA MENTORKAMA U OKVIRU POSEBNE VIDEO ČET OPCIJE!

Ikonica VIA MENTORS sa leve strane početnog ekrana vodi te do sekcije gde je potrebno da ostaviš svoje ime, napraviš selfi ili postaviš sliku. Kursor se pretvara u tačkicu i počinješ da se krećeš kroz virtuelni prostor! Povezuješ se sa drugima tako što kursorom klikneš na tu osobu. Svi koji su u sobi predstavljeni su kao tačkice, a kada se spoje, otvara se soba i video chat!

wonder study expo 2021

Za čet opciju potrebno je da se loguješ na platformu

Dovoljno je da ostaviš svoje osnovne podatke i na mejl će ti stići potvrda i link za povratak na platformu

Na sajmu te očekuju i štandovi naših partnera: škole jezika koje te spremaju za sertifkate i druge ispite potrebne za studije u inostranstvu: Queen Victoria Education and Translations iz Beograda, Edukativni centar Avalon iz Novog Sada, OSSI – Organizacija srpskih studenata u inostranstvu, Savremena gimnazija i International School.

Via Academica je jedina regionalna agencija koja ide u korak sa inovacijama u obrazovanju i koja već treću godinu zaredom okuplja vodeće svetske i evropske univerzitete.

Pridruži nam se na sajmu jer su najbolji svetski univerziteta samo na klik od tebe

https://studyexpo.viacademica.com/

Uživaj na našem sajmu i jedinstvenom virtuelnom iskustvu!

Vidimo se 25. i 26. septembra, od 10 do 18h!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Administrator