Saznaj sve o stipendijama i popustima na školarinu koje nude IED Italy i “Aldo Galli” Akademija umetnosti!

IED Italy i Akademija umetnosti "Aldo Galli" nude čak 24 stipendije za pohađanje novih master kurseva, sa 50% popusta na školarinu!

IED Istituto Europeo di Design i Accademia di Belle Arti "Aldo Galli" za akademsku 2022/2023. godinu studentima nude čak 7 potpuno novih master kurseva iz različitih oblasti, kao što su: dizajn enterijera i prostora, marketing i komunikacija, modna komunikacija i menadžment. ✅🧐

ied studije dizajna na engleskom

Rokovi su otvoreni do 13. oktobra! Zato ne propusti priliku da postaneš jedan od stipendista. 📢

Novi kursevi posvećeni su budućim profesionalcima u nekoj od industrija, koji će steći dubinsko razumevanje ciljnog tržišta ali i neophodne veštine za rad u stvarnim proizvodnim procesima.

Zato, kako bi podržali mlade talente, IED Italy i “Aldo Galli” nude 19 stipendija koje pokrivaju 50% školarine, kao i 5 za tutore u učionici, i 50% popusta na školarine ukoliko se odlučite za master kurseve u školskoj 2022/2023 godini u Milanu, Firenci, Rimu, Torinu i na Akademiji Galli – Como.

Šta je to tutor u učionici: Reč je o redovno upisanom studentu, koji predstavlja oslonac za ostale studente, akademsko osoblje i nastavno osoblje. Motivisana, preduzimljiva, ekspanzivna, pouzdana osoba sa dobrim društvenim veštinama i odličnom organizacijom.

milano studije dizajna ied

Koji je proces prijave za stipendiju?

  • Pažljivo pročitaj uslove i propise;
  • Izaberi master za koji želiš aplicirati;
  • Registruj se koristeći formular na ovoj stranici, u naznačenim rokovima;
  • Selektuj namenski odeljak i dodaj svu neophodnu dokumentaciju do 13. oktobra 2022. godine.

Ukoliko ispunjavaš sve navedene uslove, bićeš kontaktiran da otpočneš prvi korak onlajn selekcije stipendista!

U slučaju da je sva dokumentacija uredna i budeš jedan od odabranih stipendista, rok za prihvatanje stipendije je 3 dana i 5 dana za završetak upisa master programa!

Izbor stipendista obaviće se do 4. novembra 2022. godine i uključiće:

Kako bi se talentovani kandidati izvojili, biće ocenjivani ocenom od 0 do 5 i to prema sledećim kriterijumima: motivisanost, lična interesovanja, dizajnerska sklonost, veštine vezane za tok interesovanja.

Ukupan rezultat ovih kriterijuma odrediće konačan plasman!

Ne propusti priliku da budeš deo najnovijih master programa koji su u ponudi za akademsku 2022/2023. godinu!

 

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Administrator