Besplatno predavanje u organizaciji Timske inicijative mladih sa Fakulteta političkih nauka

Kako do studija i stipendija u inostranstvu

Predavanje za studente Fakulteta političkih nauka u Beogradu

 

Interesuje vas nastavak studija u inostranstvu ali niste sigurni odakle da počnete? Prava informacija u pravo vreme je ono što vam je potrebno, a pravo vreme je sad!

Timska inicijativan mladih u saradnji sa Via Academicom organizuje besplatno predavanje o mogućnostima upisa studija u inostranstvu i stipendijama koje su na raspolaganju studentima koji trenutno pohađaju Fakultet političkih nauka. Na predavanju će biti reči o izboru pravih programa i zemalja za studije, načinima pripreme i apliciranja, potrebnoj dokumentaciji, testovima jezika i znanja, pisanju CV-ja i motivacionog pisma za potrebe upisa studija u inostranstvu kao i o stipendijama koje se nude za pokrivanje troškova školarina i života tokom studija.

Predavanje će se održati 15. novembra s početkom u 12h na Fakultetu političkih nauka, ulica Jove Ilića 165, slušaonica broj 6 i trajaće 60 minuta. Učesnici će nakon radionice imati prilike da postavljaju konkretna pitanja mentorima Via Academice.

Prijava je obavezna i vrši se popunjavanjem kratkog upitnika na LINKU.

Vidimo se 15. novembra!

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

columbia-university-via-academimca-study-abroad
Administrator