flixbus i via academica
Flixbus i Via Academica pomažu ti da upoznaš evropske gradove!

 

Znamo da voliš putovanja, da želiš da upoznaš evropske gradove i sve one privlačne destinacije koje deluju kao poziv na avanturu. Zato smo odlučili da ti u saradnji sa Flixbus-om ti pomognemo da obiđeš Evropu!

Znaš li da je Flixbus najveća međunarodna mreža autobuskih linija? Od 2013. godine Flixbus pruža putovanja dostupan svačijem džepu. Od sada pokriva 2000 destinacija u 29 zemalja! Od sada ćeš moći da putuješ po mnogo povoljnijim cenama, kao i većina tvojih vršnjaka u Evropi!

Putovanja ti omogućavaju da se učiš, napreduješ, a oni koji studiraju u inostranstvu to najbolje znaju. Zato smo odlučili da pomognemo našim studentima da ostvare svoje putničke snove, šire vidike i upoznaju svoj kontintinent.

Via Academica od sada svim klijentima koji dođu na savetovanje poklanja vaučer za 20% popusta na putovanja iz Beograda autobusima kompanije Flixbus.

A gde to možeš da putuješ? Linije iz Beograda su krenule za Zagreb i Ljubljanu svakodnevno, kao i sezonske linije prema Dalmaciji, Istri i Kvarneru. (Prema Zagrebu i Ljubljani može se putovati već od 999 RSD). U pripremi je i direktno povezivanje Beograda i Novog Sada sa Budimpeštom. Uskoro ćete moći iz Beograda da putujete do Minhena, Venecije, Beča, Praga i Berlina.

Pitaš se kakvi su Flixbu autobusi? Opremljeni su prostranim i udobnim sedištima, WC-om, besplatnim internetom, električnim utičnicama. Karte podrazumevaju besplatni prtljag. Dakle, sigurno ti neće biti dosadno, gde god da putuješ, a možda usput upoznaš i neke zanimljive ljude.

Pored toga, FlixBus je prvi krenuo sa pružanjem usluga mobilne aplikacije, a integracijom u Google mapu putnicima je olakšano planiranje putovanja. Putnici putem mobilne aplikacije mogu jednostavno da kupe svoje karte, da provere dostupne linije, da saznaju korisne informacije o svom putu ili da se posluže navigacijom kako bi locirali mesto polaska.

Ono što će ti sigurno značiti jeste mogućnost promene, odnosno otkazivanja rezervacije do 15 minuta pre polaska autobusa. Svoje karte možeš rezervisati na veb stranici www.FlixBus.rs ili putem Flixbus aplikacije, kod više od 200 prodajnih partnera FlixBusa širom Srbije.

Sigurni smo da sa Flixbusom dolazi bolje vreme za putovanja mladih! Zato počni da razmišljaš o svojoj sledećoj destinaciji. A ako se i dalje pitaš da li da ideš na studije u inostranstvo, možeš zakazati savetovanje sa mentorom i dobiti sve savete, odgovore na pitanja i smernice.

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama u inostranstvu, pošaljite nam upit popunjavanjem kontakt forme i mi ćemo vam odgovoriti u što kraćem vremenskom roku.

flixbus i via academica

PROČITAJ JOŠ 

studije hospitalitija zanimanja i univerziteti
Šta podrazumevaju studije hospitalitija i gde ih studirati?
Najpre da razjasnimo zašto koristimo reč hospitaliti, a ne ugostiteljstvo ili hotelijerstvo? Zato što je hospitaliti danas naziv za čitavu […]
zastava nemačke - osnovne studije u nemačkoj na engleskom jeziku - via academica - studije i stipendije u inostranstvu
Osnovne studije u Nemačkoj na engleskom jeziku
  Nemačka je trenutno jedna od najprivlačnijih zemlja za zaposlenje, ali je svakako oduvek bila atraktivna destinacija i za studiranje. […]
Administrator

Leave a comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.