EUBS

Prezentacija EU Business School u Banja Luci

Ukoliko sanjaš o inovativnim osnovnim ili master studijama biznisa i menadžmenta u prelepoj Barseloni - ovo je prilika za tebe! Poseti besplatu prezentaciju u Banja Luci i saznaj sve o studijama na ovoj biznis školi!

EUBS prezentacija u Banja Luci

KADA? 7. februar u 19 časova
GDE? Hotel Courtyard by Marriott

Prezentaciju će održati Regional Recruitment Manager i zvanična predstavnica EU Business School, Katja Misimović, a prisustvo prezentaciji je potpuno besplatno. Sve što je potrebno jeste da se registruješ klikom na ovaj link.
EU Business School Via Academica Study Abroad

Zašto EU Business School?

EU Business School je jedna od najboljih biznis škola u Evropi. Osnovana je 1973. godine, a danas je mesto koje okuplja renomirane stručnjake iz sveta biznisa.
Nalazi se na 4 lokacije: Barseloni, Minhenu, Ženevi i Montrou u Švajcarskoj.
Studenti koji upisu EUBS dobijaju i diplome sledećih univerziteta: University of Derby, University of Roehampton London i Universidad Catolica de Murcia.

EU Business School upisiju studenti preko 100 nacionalnosti, a predavanja se odvijaju na engleskom jeziku, u malim grupama, tako da ćeš moći da upoznaš svoje kolege i koleginice. Predavanja drže visoko kvalifikovani stručnjaci iz akademskog sveta i sveta biznisa.

Veliki broj specijalizacija na master studijama daje ti priliku da biraš oblast koja ti najviše odgovara i počneš da gradiš karijeru tokom studija, s obzirom na to da se studira kroz studije slučaja, posećuju se kompanije i organizuju gostujuća predavanja, a pored toga, škola umrežava i povezuje preko 27.000 alumnista širom sveta.

Via Academica je specijalizovana kompanija za studije u inostranstvu sa dugogodišnjim iskustvom i partner ove bizniš škole. Ukoliko se odlučiš da apliciraš na studije, savetovanje je potpuno besplatno!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Careers of the future