Dobitnici Via Academica stipendije za studije u inostranstvu!

                             

Via Academica, u saradnji sa Skupštinom grada Beograda i gradskim Većnikom, objavljuje imena dobitnika dve Via Academica stipendije za kompletnu pomoć i sveobuhvatnu podršku na putu ka upisu na željene studije u inostranstvu za dva najbolja kandidata, učesnika projekta „Osnaživanje karijernih kapaciteta srednjoškolaca u gradu Beogradu“. Dobitnici su:

1.Aleksandra GREGEC – I beogradska gimnazija

2. Filip MARKOVIĆ – IX beogradska gimnazija

Iskreno se zahvaljujemo svima koji su poslali svoje prijave na naš konkurs za Via Academica stipendije. Kvalitetom svojih CV-jeva i motivacijom ste nam vrlo otežali posao donošenja odluke i izbora dva najbolja kandidata. Od srca vam želimo svu sreću i uspeh u daljim planovima. Takođe, svi koji su se prijavili na konkurs Via Academica stipendije mogu da nas kontaktiraju u svakom trenutku ukoliko im je potrebna bilo kakva pomoć oko prijave na studije ili posao. Naš tim je uvek tu da vam pomogne, razjasni nedoumice i podrži u ostvarivanju vaših ciljeva.

U skladu sa dugoročnom strategijom Via Academica kompanije, cilj Via Academica stipendije je da se pruži mogućnost najboljima da studiraju na najprestižnijim svetskih univerzitetima i da steknu dragoceno međunarodno iskustvo. Na osnovu pažljivo izgrađenog Via Academica metoda za njihovo praćenje, angažovanje, povezivanje sa kompanijama iz Srbije i dalji razvoj njihovih akademskih i profesionalnih sposobnosti, motivišemo naše najbolje studente da se vrate u svoju zemlju i na taj način doprinosimo smanjenju njihovog trajnog odlaska iz zemlje.

Čestitamo Aleksandri i Filipu!

STIPENDIJE ISKUSTVA SAVETI

NAJNOVIJE SA VIA BLOGA

Administrator