university corvinus budapest

Corvinus University organizuje open days za inostrane studente

Studije u Mađarskoj nikad nisu bile bliže! Corvinus University daje ti priliku da studiraš na engleskom po veoma povoljnim školarinama

Prijavi se na Open days 22. aprila, do 15 do 17h, i proveri da li je Budimpešta pravi grad za tvoje studije

Corvinus University Budapest, najbolji je univerzitet u Mađarskoj i ima tradiciju dugu 100 godina! Pored toga, jedan je od najbolje rangiranih u Centralnoj Evropi, a njegova bizniš škola spada u top 3% na svetu! Na engleskom možeš studirati nekoliko programa iz oblasti ekonomije, menadžmenta i društvenih nauka i to na kampusu u Budimpešti: Applied Economics, Business and Management, Communication and Media Science, International Business, International Relations, Sociology.

Kada su u pitanju master programi, ponuda je još veća. Celu listu mastera na engleskom pogledaj na ovom linku. Svi masteri traju dve akademske godine, što znači da ti daju temeljno akademsko obrazovanje. Neki od programa su Business Informatics, Finance, Communication and Media Studies, Economic Analysis, International Economy and Business.

Školarine za internacionalne studente i za osnovne i za master studije su između 2600 i 3400 eura po godini, a troškovi života u Budimpešti su znatno manji nego u drugim evropskim prestonicama.

Open days: 22. april od 15 do 17h

Prijavi se putem linka, a događaj će se realizovati online, preko Microsoft Live Events

Open day je prilika da saznaš više o programima, o procesu aplikacije, i o studentskom životu u Budimpešti. Pored toga, imaćeš priliku da upoznaš internacionalne studente i da čuješ njihova iskustva sa ovog univerziteta.

Corvinus University Budampest je naš partnerski univerzitet, tako da ti Via Academica besplatno pomaže da pošalješ aplikaciju. Rokovi su već otvoreni, tako da odmah nakon Dana otvorenih vrata možemo da počnemo pripremu dokumentacije. Javi nam se na info@viademica.com za više informacija, a možemo ti zakazati besplatno savetovanje sa nešom mentorkom.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

IED scholarships
IED scholarships
Study in Italy
Administrator