Univerzitet Cattolica Milano

Otvorene su prijave za osnovne i master studije na Univerzitetu Cattolica!

Želiš da upišeš studije u Milanu na engleskom jeziku i da stekneš diplomu koja je priznata svuda u svetu? Università Cattolica del Sacro Cuore je pravo mesto za tebe!

Zvanično su otvorene prijave za osnovne i master studije na Univerzitetu Cattolica del Sacro Cuore u Milanu. Saznaj kako Via mentorke mogu da ti pomognu pri prijavi za programe na ovom univerzitetu.
katolički univerzitet u milanu - universita cattolica del sacro cuore via academica

Zašto je Cattolica pravi izbor za tebe?

Ovaj univerzitet rangiran je u top 300 na svetu, za čak 16 različitih studijskih disciplina prema svetskoj QS listi, a nalazi se i na 76. mestu u svetu po zapošljivosti studenata nakon završenih studija.

Nudi programe osnovnih i master studija iz oblasti ekonomije, biznisa, računovodstva, finansija, agrokulture, psihologije, lingvistike, ali i filozofije i umetnosti.

Ono što zaista izdvaja ovaj univerzitet jeste raznolikost kampusa i beskrajne mogućnosti. Bićeš siguran/na da ćeš izabrati program i okruženje za učenje koji ti najviše odgovara. Univerzitet ima 4 kampusa u 4 grada: Milanu, Rimu, Pjaćenci(Kremoni) i Breši, ali se najveći broj studijskih programa realizuje na kampusu u Milanu.

Multidisciplinarni nastavni program je koncipiran tako da prati korak sa potrebama tržišta rada i da odgovara zahtevima današnjice za sveobuhvatnim visokim obrazovanjem s jedne strane i osposobljenošću za rad odmah nakon studija s druge strane.

Milano

Programi osnovnih studija

Prijave za programe osnovnih studija, koji počinju u septembru 2023. godine, su zvanično otvorene i svi zainteresovani studenti mogu aplicirati za željene studije!

Na Univerzitetu Cattolica osnovne studije traju 3 ili 6 godina.

Trogodišnje studije:

Šestogodišnje studije:

Više informacija o programima i prijavi možeš pronaći na sajtu univerziteta.

Ukoliko imaš dodatnih pitanja ili ti je potrebna pomoć pri odabiru programa ili apliciranju za željeni program na ovom univerzitetu, kao i pomoć pri apliciranju za regionalnu stipendiju Italije, zakaži besplatno savetovanje sa našim Via mentorkama tako što ćeš popuniti formu ispod.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA