Careers of the future

Careers of the future – najbolji programi za zanimanja budućnosti!

Rezerviši subotu, 19. mart za upoznavanje najboljih univerziteta u inostranstvu, koji nude studijske programe za zanimanja budućnosti!

Careers of the future je tvoja prilika za informisanje, umrežavanje i povezivanje sa stručnjacima iz najtraženijih oblasti rada!

Careers of the future
Careers of the future je online sajam koji će prikazati studije u inostranstvu kroz potencijalna zanimanja i najsavremenije profesije koje se traže na tržištu rada. Na taj način, budućim studentima želimo da pomognemo da počnu da grade svoju karijeru već sada, kroz kvalitetno informisanje i povezivanje sa stručnjacima.

Prijave su otvorene, a učešće potpuno besplatno!

Registruj se na ovom linku i stići će ti mejl sa instrukcijama za naredne korake.

Dan pred sajam dobićeš link ka virtuelnoj platformi! 

Careers of the future

Šta možeš da očekuješ na sajmu?

  • Sajam je virtuelan i specijalno dizajniran tako da lako imaš pristup svim informacijama
  • Platforma je jednostavna za korišćenje
  • Na sajmu te čeka Conference hall gde ćeš moći da pratiš predavanja stručnjaka iz najtraženijih zanimanja, i da kroz njihovo iskustvo saznaš u kom pravcu će te voditi određena oblast studija
  • Zatim tu su Expo halls najtraženijih studijskih oblasti gde ćeš pronaći univerzitete koji imaju upravo takve programe osnovnih i master studija.
  • Sobe za umrežavanje (mingling room) gde ćeš moći da se povežeš sa svim posetiocima sajma koji su zainteresovani za istu oblast studija i isto zanimanje budućnosti kao i ti.
  • Sastanci 1-1 sa predstavnicima univerziteta. 

Na našoj online platformi ugostićemo najbolje svetske univerzitete, koji će se predstaviti kroz studijske programe u skladu sa inovacijama u nauci i tehnici, ali i predstavnike savremenih zanimanja koji će preneti svoje iskustvo i svoj profesionalni put.

Pridruži nam se na sajmu i istraži koje zanimanje i koji univerzitet su idealni za tebe! Najbolja zanimanja budućnosti su na klik od tebe!

Čekamo te na našoj virtuelnoj platformi u subotu, 19. marta od 10-18h!

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Administrator