burgundy school of business u francuskoj

Burgundy School of Business iz Francuske – online događaji koje ne smeš propustiti!

Vodeća škola menadžmenta iz Francuske, Burgundy School of Business, nudi najbolje studijske opcije na engleskom i specifične programe za one koji žele da grade budućnost u vinskoj industiji

Kako sve možeš da se informišeš o Burgundy School of Business?

Burgundy School of Business je sjajna opcija za sve studente koji žele da studiraju biznis i menadžment u Francuskoj na engleskom jeziku. Radi se o školi koja ima nastavu po najsavremenijim standardima, ali po veoma povoljnim cenama u odnosu na slične u Evropi. Zbog velikog interesovanja baš za ovakve programe, odlučili smo da vam omogućimo nekoliko online događaja na kojima ćete moći da saznate više o ovoj prestižnoj školi.

 

Master Class sa direktorom MBA programa Wine & Spirits Business

Trends in the wine market – 4. mart u 18h

Masterklas će držati Lara Agnoli, a više o ovoj MBA programu i njegovim prednostima možeš pogledati na ovom linku.

Webinar: General Management Programmes, 24. marta u 18h

Webinar je sjajna prilika da se informišeš o tome po čemu se studije menadžmenta na BSB razlikuju od svih drugih.

Prijavi se na ove online događaje, a Via mentori će ti besplatno pomoći oko apliciranja

Šta još treba da znaš o Burgundy School of Business?

  • Jedna je od najstarijih biznis škola na svetu! Osnovana je 1899. ali je istovremeno veoma moderna institucija i po programima i po ambijentu.
  • Od ukupno 250 biznis škola u Francuskoj, nalazi se među prvih 15, a već četiri godine zaredom je prema rankingu Financial Times među prvih 100 na svetu.
  • Ima 200 partnerskih univerziteta širom sveta i nudi 60 dvostrukih diploma (Double Degrees).
  • BSB kampus u Dižonu ima najsavremenije opremljene prostorije za učenje, komforne studentske sobe, prostor za razonodu i odmor, kao što su teretana, muzički studio, zen soba, kulturni centar. 
  • Angažuje vrhunske akademske stručnjake i majstore vina, vrlo iskusne stručnjake koji rade u industriji, imaju brojne akademske i profesionalne gostujuće predavače.
  • Školarina za osnovne studije je 7500, za mastere oko 14000 u zavisnosti od programa i za master Wine Spirits 29 000 eura. 

Još informacija možeš naći u tekstu na našem blogu Burgundy School of Business – nova studijska opcija u Francuskoj.

Ne zaboravi najvažnije! Via Academica je jedini partner Burgundy School of Business na celom zapadnom Balkanu. Omogućavamo ti besplatno savetovanje sa mentorom, kao i besplatnu pomoć za apliciranje.

Ukoliko imaš dodatna pitanja ili neke nedoumice možeš nam pisati na info@viacademica.com ili nas pozvati na +381 66 236 436.

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

strane srednjoskolske diplome naslovna
univerzitet u ljubljani data science
Administrator