Studije biologije u inostranstvu

Biological Science – Novi program na ACT Univerzitetu iz Soluna!

American College of Thessaloniki uvodi novi program osnovnih studija - BIOLOGICAL SCIENCE koji pokriva širok spektar tema prirodnih nauka i pruža studentima priliku da razvijaju svoju karijeru u različitim oblastima rada!

Od septembra 2022. godine ovaj program je dostupan svim studentima koji su zainteresovani za osnovne studije biologije u sunčanom Solunu!

Studije biologije u inostranstvu

Zašto studirati biologiju?

Suočeni sa globalnim izazovima kao što su klimatske promene, porast nataliteta i bezbednost hrane, biotehnologija i biološke nauke nikada nisu bile važnije. Nedavna otkrića u ovoj oblasti napredovala su velikom brzinom i donela sjajna rešenja sa korisnim ishodima za čovečanstvo! ACT je univerzitet koji prati trendove u obrazovanju i ide u korak sa inovacijama, te od septembra 2022. godine moći ćete da studirate upravo ovu oblast na jednom od najboljih američkih univerziteta u Evropi!

Nakon završetka osnovnih studija biologije studenti se mogu specijalizovati u oblastima kao što su molekularna biologija, ljudska biologija, biologija biljaka, biologija životne sredine i evoluciona biologija.

Zašto baš ACT?

ACT je idealno mesto za proučavanje bioloških nauka jer je potpuno opremljen za napredna naučna istraživanja! Poseduje najsavremenije laboratorije gde ćete imati priliku da steknete teorijsko i praktično znanje i radite sa najnovijim tehnološkim alatima koji se koriste u praksi! Tim profesora i stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom naučiće vas da sprovodite sopstveno istraživanje, dizajnirate i realizujete naučna istraživanja, analizirate i tumačite podatke. 

Znamo da će vas mogućnosti za stipendije posebno zanimati! Svake godine Američki koledž izdvaja sredstva za kandidate koji imaju odličan uspeh u školi, a nemaju dovoljno sredstava za studije. Stipendije podrazumevaju umanjenje školarine do 50%! Stipendije se mogu obnavljati iz godine u godinu, ali je važno da ispite polažete u roku, kao i da održite dobar prosek!

Ukoliko želiš da saznaš više informacija o ACT Univerzitetu, ne propusti LIVE na našoj Instagram stranici!

U četvrtak, 03. februara u 18:00h ugostićemo predstavnike American College of Thessaloniki na Via Academica Instagram stranici u LIVE uključenju! Pokrićemo teme kao što su: programi, školarine, stipendije, studentski život, troškovi studiranja u Solunu…Čekamo te! 

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Editor