besplatne jezicke radionice queen victoria

Besplatne jezičke radionice u školi jezika Queen Victoria

queen victoria education besplatne radionice

Centar za jezičku edukaciju Queen Victoria Education and Translations ovog juna nudi besplatne radionice jezika i jezičkih veština!

U toku Nedelje otvorenih vrata od 24 do 29. juna u ponudi su čak 24 besplatne jezičke radionice! Teme su raznolike, a namenjene su i onima koji su na početku učenja i onima koji imaju potrebe za specifičnim znanjima.

Ovo je sjajna prilika da savladaš pisanje eseja za međunarodne ispite, konverzaciju na engleskom, pisanje CV-a! Ako se spremaš za sertifikat IELTS, onda je za tebe radionica IELTS Listening Test Tips and Tricks! Ako si na su na pragu prvog radnog iskustva, radionica Writing Businees e-mails bila bi prava priprema za poslovni svet! Ali tu su i specifične radionice kao Analysing graphs&charts, o obnavljanju osnova gramatike, čitanju za međunarodne ispite!

O svim radionicama se detaljno možeš informisati na sajtu škole Queen Victoria na ovom linku.

Prijave su do četvrtka 20.juna 2019. Možeš odabrati do 5 radionica, a potrebno je da popuniš upitnik na ovom linku.

Požuri i zauzmi mesto! Na ovim radionicama ćeš naučiti sjajne stvari, a moći ćeš da se informišeš o letnjim kursevima jezika i metodi rada i upoznaš profesore.

Pored toga, edukativni centar Queen Victoria organizuje pripremnu nastavu za polaganje međunarodnih ispita (TOEFL, IELTS, BOCCONI TEST, SAT, GRE, GMAT) koji su neophodni za školovanje u inostrantstvu. Naši klijenti dobijaju posebne povoljnosti i povlašćene cene. Zato počni pripreme na vreme u edukativnom centru čiji polaznici imaju sjajne rezultate.

Iskoristi ovu sjajnu priliku i počni pripreme na vreme!

Administrator