besplatan MBA događaj

Besplatan MBA online događaj: pronađi program po svojoj meri!

 

Pridruži se besplatnom MBA onlajn događaju i razgovaraj sa predstavnicima nekih od najbolje rangiranih poslovnih škola na svetu.

Zašto da se prijaviš?

Saznaćeš kako ti diploma Master in Business Administration omogućava pristup najvišim menadžerskim pozicijama i stvara uslove za međunarodnu karijeru. Imaćeš priliku da se prijaviš za video sastanke 1-1 sa predstavnicima poslovnih škola, razgovaraš sa alumnistima i dobiješ ekskluzivne informacije o stipendijama!

Datum: 2. jul 2020.

Vreme: od 16 do 22h

REGISTRUJ SE BESPLATNO

Na mejl će ti stići dalje instrukcije i agenda razgovora

Šta ti je potrebno?

  • stabilna internet veza
  • računar ili telefon preko koga ćete moći da se povežete
  • Chrome internet pretraživač
  • Najnovija verzija aplikacije zoom
  • Pripremljen CV i LinkedIn profil na osnovu koga ćete moći da se predstavite

Ukoliko nemaš ažuriran CV ili se pitate da li je tvoja verzija odgovarajuća, pogledaj test naših mentora Najbolji CV za studije u inostranstvu u kome ćeđ pronaći mnogo korisnih saveta i preporuka.

Za posetioce Access MBA događaja Via Academica spremila je posebnu ponudu: 15% popusta na naše premium mentorski paket za Osnovne i Master studije.

Ukoliko vam je potrebno više informacija za o studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam upit putem sledeće kontakt forme. Naši mentori će vam odgovoriti u u najkraćem mogućem roku. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
MBA_FB_1080x1080_09_Serbian

PROČITAJ JOŠ

Stipendija za PhD studije u Sloveniji – iskustvo Marijana Bajića
Marijan Bajić je za svoje doktorske studije odabrao Sloveniju i Univerzitet u Ljubljani. Slovenija se ispostavila kao odličan izbor za […]
Administrator