BELGRADE YOUTH FAIR – Najveći karijerni događaj za mlade

Nemojte propustiti priliku da učestvujete na najvećem događaju za mlade ove godine

 

Belgrade Youth Fair je događaj koji ovog proleća ne smete propustiti. Zašto? Ako ste srednjoškolac, student ili svšeni student i želite da se povežete sa kompanijama liderima iz oblasti koja vas interesuje onda je ovaj sajam mladih idealan događaj za vas. Pregršt novih mogućnosti, upoznavanja drugih mladih lidera regiona, predstavnika kompanija i obrazovnih institucija kao i mogućnost učešća u besplatnim predavanjima, radionicama i edukacija čime možete proširiti svoje znanje iz različitih sfera je svakako nešto vredno vašeg vremena.

Svi koji su zaiteresovani da volontiraju i time doprinesu ovom događaju čime im se otvaraju mnoga vrata što se tiče karijere i čime mogu da značajno unaprede svoj CV mogu nam se javiti na email: office@viacademica.com. 

 

Sajam se održava u Beogradu 20. i 21. aprila u prostorijama Doma Sindikata. U okviru sajma će biti održana i CEO Konferencija, najveća regionalna motivaciona konferencija, koji će okupiti najveće kompanije u zemlji i regionu, ali i institucije od značaja za kvalitet života mladih u Srbiji. Program manifestacije trajaće od 10 do 17 časova, a činiće ga sajamski i konferencijski deo.

Organizator ovog važnog događaja za mlade je omladinska organizacija EKOF Media Group koja aktivno učestvuje u povezivanju mladih sa kompanijama i institucijama, kao i pružanje prilike mladima da u okviru besplatnih predavanja, radionica i edukacija prošire svoja znanja iz različitih sfera, kao što su biznis, mediji, kultura, turizam, informacione tehnologije i mnoge druge.

Mladi koji posete Belgrade Youth Fair će steći mogućnost da učestvuju u programima prakse i zapošljavanja koje izlagači na sajmu mogu ponuditi.

Učešćem na CEO Konferenciji koja će biti održana u sklopu ove manifestacije saznaćete više o načinima napredovanja i usavršavanja, i motivisaće vas na proaktivan pristup preduzetništvu, tako što će mladi lideri govornici sopstvenim pozitivnim primerima razbiti mitove o uspehu i ojačati vašu želju za sticanjem novih znanja i veština.

Ovo je prilika da se približite kompanijama i poslodavcima koji mogu doneti odluku da baš vas izaberu, zaposle i učine delom njihovog tima 

 

Mladima će biti pružena šansa upoznavanja sa načinom funkcionisanja najvećih kompanija i institucija, kao i usvajanja novih znanja i veština. Studenti i diplomci već sada mogu da šalju svoje radne biografije za praksu/posao na mail cv@youthfair.rs, koji će biti na raspolaganju svim kompanijama.

Dakle, ako želite da:

  • direktno komunicirate sa menadžerima za zapošljavanje najvećih kompanija u Srbiji,
  • dobijete mogućnost za praksu ili zaposlenje,
  • naučite kako da se zaposlite na željenoj poziciji i učestvujete na radionicama,
  • čujete kako napredovati od najuspešnijih ljudi iz Srbije,
  • za sve to dobijete i sertifikat i brojne poklone,

svoje mesto na Najvećem karijernom događaju za mlade možete rezervisati prateći sledeći link: http://youthfair.rs/prijavi-se/ .

Javite nam se,

Čekamo Vas,

Via Academica Tim u saradnji sa EKOF Media Group

Ukoliko imate pitanja vezana za studiranje u inostranstvu, kontaktirajte nas popunjavanje besplatnog upita ispod i odgovorićemo vam u najkraćem mogućem roku. 

Administrator