Osvojite putovanje na univerzitet iz snova – AUBG u Blagoevgradu

Interesuje Vas američki sistem obrazovanja, želite da posetite univerzitet koji nudi upravo takav sistem i brojne druge pogodnosti a da ne morate da putujete preko okeana? Onda je ovo poziv za vas!

AUBG (American University in Bulgaria) organizuje Open House za buduće studente. Ovo je najveći i najinteresantniji godišnji događaj za sve iz AUBG Admission Team-a i buduće studente.

Dakle, o čemu se zapravo radi – ukoliko ste 4. godina srednje škole i želite da posetite AUBG Univerzitet u Blagoevgradu, da se upoznate sa programima, kampusom, da vidite prvi univerzitet koji je nastavu bazirao na američkom sistemu u Istočnoj Evropi sve to možete POTPUNO BESPLATNO! Prevoz i smeštaj kao i zajednički obroci sa studentima su za vas obezbeđeni, jedino što morate da uradite je sledeće:

• Opišite vaš univerzitet iz snova u kratko video od 1 minut
• Postujete ovaj video u na zidu ovog event-a do 8. Novembra u podne ( LINK)

Pobednike ovog konkursa izabraće komisija AUBG članova veća:

Albena Kehayova, Marketing and PR Lead
Anatolie Cernii, Assistant Director of Admissions
Despina Koleva-Hristova, Communications Development Manager

Vaš video će biti ocenjivan na osnovu:
• Kreativnosti
• Relevantnosti u odnosu na zadatu temu
• Povezanosti sa studijama na AUBG-u
• Poštovanja vremenskog limita od 1 minut

Rok za postovanje vaših videa je 8. novembar u podne, a putovanje će biti realizovano 18. novembra kada se održava Open House. Ovom prilikom univerzitet će posetiti preko 500 budućih studenata. Simulacije predavanja, sajam studentskog kluba i obilazak kampusa su samo mali deo onoga što ćete proživeti tokom posete AUBG Univerzitetu.

Za dodatna pitanja možete se obratiti nama ili direktno kontaktu sa samog univerziteta – Nadya Tabutova, ntabutova@aubg.edu.

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

    liberal arts american university in bulgaria - via academica studije i stipendije u inostarnstvu
    Administrator