Katolika Univerzitet iz Milana Via Academica

Uživo predavanje Univerziteta Cattolica u Beogradu – Italijanski institut za kulturu

Master studije na Univerzitetu Cattolica iz Milana najbolji su izbor za tvoju uspešnu karijeru!
Pridruži nam se 20. maja u 18h u Italijanskom institutu za kulturu Beograd (ulica Kneza Miloša 56)
Ne propusti priliku da čuješ više o master programima u Italiji!

Na prezentaciji će biti predstavnica univerziteta, Arianna Malavasi, i student ambasador Univerziteta Cattolica, kao i Via mentorke

Iskoristi priliku da dobiješ informacije i postaviš pitanja

Pridruži nam se 20. maja u 18h u Italijanskom institutu za kulturu u Begradu (ulica Kneza Miloša 56).

Broj mesta je ograničen na 30, rezerviši svoje mesto!

Univerzitet Cattolica Via Academica Study Abroad

Cattolica Univerzitet jedan je od najboljih izbora za studente koji žele da steknu diplomu u Italiji. Rangiran u top 200 univerziteta na svetu za čak 10 različitih studijskih disciplina prema svetskoj QS listi, i na 76. mestu u svetu po zapošljivosti studenata.

Univerzitet Cattolica iz Milana je najveći privatni univerzitet u Evropi. Zasluženo je u 2018. godini zauzeo 76. mesto na svetu po zapošljivosti studenata nakon završenih studija. Izuzetno je dobro povezan sa tržištem rada i industrijom te svojim studenima obezbeđuje radna mesta već tokom samih studija. Pored idealne lokacije i kampusa u centru Milana, mnogi biraju Cattolica Univerzitet zbog sjajnih predavača kako redovnih tako i gostujućih, ali i velikodušnih stipendija koje su jedan od glavnih aduta studiranja u Italiji. Univerzitet takođe uživa odličnu reputaciju kod poslodavaca u regionu i Evropi, osiguravajući vam uspešnu budućnost.

Ponuda dvogodišnjih i specijalističkih (jednogodišnjih) master programa omogućavaju dobru teorijsku i praktičnu osnovu za brojna zanimanja iz oblasti menadžmenta, biznisa i finansija. Alumnisti Katolike vrlo se brzo zaposle i uspešno grade karijere u velikim kompanijama.

 

JOŠ KORISNIH TEKSTOVA

Administrator