master computer science it

Gde su najbolji masteri za IT i Computer Science?

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

master data science univerzitet u ljubljani
earth-1617121_1920
milano studije dizajna ied
Alpen-Adria-univerzitet-Klagenfurt- stipendije
[/vc_column]

ITALIJA

Sapienza University of Rome: Engineering and Computer Science Školarina je 1000 evra za studente koji nisu iz Evropske Unije. 

University of Messina: Engineering and Computer Science. Rok je do sredine maja, a semestar počinje polovinom septembra. Školarina je 750 evra. 

University of Pisa: Master of Science in Artificial Intelligence and Data Engineering, Master of Science in Computer Engineering, Master of Science in Computer Science, Master of Science in Computer Science and Networking, Master of Science in Data Science and Business Informatics. Školarine su od 356 do 2500 evra.

University of Pavia: Computer Engineering Rokovi traju do jula, a ovaj univerzitet daje 100 stipendija za master programe, koje podrazumevaju oslobađanje od školarine.

University of Padova: ICT for internet and multimedia. Školarina je 2600 eura.

Svi gorepomenuti univerziteti su naši partneri tako da nam se možete obratiiti za besplatnu pomoć za apliciranje.

Politecnico di Torino: Data Science and Engineering, Communication and Computer Networks Engineering. Školarina se određuje na osnovu ekonomskog stanja kandidata.

U Italiji za dvogodišnje mastere možete da aplicirate za regionalnu stipendiju koja se dodeljuje na osnovu ekonomskog stanja kandidata. Konkursi izlaze na leto, a dokumentacija je prilično složena. U ovom tekstu možete videti kakve su procedure, a naši mentori napisali napravili su detaljne instrukcije za apliciranje. Pišite nam na info@viacademica.com kako biste dobili više informacija.

HOLANDIJA

Zemlja velikog tehnološkog napretka, unvierziteta koji su svoje programe veoma brzo prilagodili razvoju industrije. U tom smislu, jedna od najboljih zemalja za obrazovanje iz ove oblasti. Školarina za studente koji imaju pasoš Evropske Unije je 2,143 evra, dok je oko 16 000 eura za studente koji nemaju evropski pasoš. Rok za stipendije je . februar, dokje standardni rok za slanje aplikacije 1. maj.

Twente University ima nekoliko mastera koji spadaju u domen IT industrije. Business Information Technology, Computer Science, Embedded Systems (hardver i softveri koji upravljanju radom uređaja, procesorima, kao što su pametni telefoni, pejsmejkeri, navigacije…. ) Systems & Control, Interaction Technology 

Eindhoven University of TechnologyMaster Computer Science and EngineeringMaster Data Science and Artificial IntelligenceMaster Data Science and EntrepreneurshipMaster Embedded Systems

NEMAČKA

Technical University of Munich: Computational Science and Engineering. Rok je 30. juna zbog situacije izazvane pandemijom.

AUSTRIJA

FH Krems University of Applied Sciences: Digital Business Innovation and Transformation. Školarina je 3 900 evra po semestru za studente koji nisu iz Evropske Unije, dok je 363 evra po semestru za one koji imaju evropski pasoš. Rok za prvu kategoriju studenata je 31.05. dok je za drugu 30.04.

Univerzitet Klagenfurt (Alpen-Adria-Universität Klagenfurt) Master in Information Management, Master in Information and Communications Engineering (ICE). Ovaj univerzitet daje 20 punih stipendija za master kandidate koji su sa Balkana. Rok je 1. mart, a više informacija pogledajte na ovom linku.

Ukoliko imate pitanja i nedoumice u vezi sa studijama u inostranstvu, pošaljite nam upit putem sledeće kontakt forme i naši mentori će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

[contact-form-7 404 "Not Found"]
sat test - gde i kada polagati
Administrator