Prvi korak

SAVETOVANJE SA LIČNIM MENTOROM 1 NA 1

Savetovanje sa ličnim mentorom je informativni razgovor u trajanju od 45 minuta gde Vas uvodimo u detalje aplikacionog procesa. Mentor je tu za Vas da razjasni i demistifikuje proces apliciranja na studije u inostranstvu, da Vas posavetuje i ohrabri da uđete u proces koji će vam sigurno promeniti tok karijere, a sasvim sigurno i život. Naši mentori su i sami studirali u inostranstvu, te znaju sve što Vas zanima.

Pogledajte šta sve dobijate individualnim razgovorom sa mentorom za studije u inostranstvu

_MG_6834

U toku 45 minuta razgovora dobijate:

 1. Utvđivanje Vašeg profila i detaljnu analizu i procenu Vaših mogućnosti za studije i stipendije na osnovu želja, znanja jezika, proseka i oblasti studija – za svaku zemlju koja Vas zanima posebno;
 2. Procenu da li Vam je potrebna akademska i karijerna orijentacija;
 3. Listu sa rokovima za apliciranje za svaku zemlju posebno + informacije za fakultete koji Vas posebno zanimaju;
 4. Listu stipendija  +  informacije o mogućnostima i rokovima za svaku zemlju koja Vas zanima posebno;
 5. Listu troškova života za svaku zemlju posebno – iznosi školarina, mesečni troškovi stanovanja i ostali ukupni troškovi;
 6. Plan apliciranja koji ćete uraditi na licu mesta sa Vašim mentorom;
 7. Listu dokumenata koja su Vam  potrebna za apliciranje na studije u inostranstvu u zavisnosti od nivoa željenih studija;
 8. Listu objašnjenja  TOEFL, IELTS, Cambridge, SAT, GRE i GMAT testova – struktura, način prijave, polaganja, cene i kako se pripremiti:
 9. Listu sa informacijama o proceduri nostrifikacije diplome za upis na studije u SAD;
 10. Kupon za popust kod Udruženja prevodilaca i sudskih tumača za sve jezike;
 11. Kupon za popust za kurs “Akademsko pisanje i istraživanje”;
 12. Kupon za popust za pripremu testova jezika i SAT, GRE i GMAT testova.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN ZA SAVETOVANJE

Savetovanje sa ličnim mentorom je moguće uraditi lično, dolaskom u naše prostorije u centru grada u Makedonsku br. 21, ili putem Skajpa, ukoliko niste u mogućnosti da dođete. Vaš termin za savetovanje možete zakazati telefonom ili putem mejla.

AKADEMSKA I PROFESIONALNA ORIJENTACIJA

Ukoliko još uvek niste odlučili oblast Vaših budućih studija, a voleli biste da studirate nešto što će Vam se isplatiti, za šta ste talentovani i što ćete raditi sa elanom i uspehom, predlažemo Vam da dođete kod nas na Akademsku i profesionalnu orijentaciju.

karijera studije program orijentacija

Ova usluga je koncipirana kao kompletna akademska i profesionalna orijentacija i izrada Vašeg ličnog karijernog projekta uz pomoć stručnog mentora. Kroz niz pažljivo formulisanih pitanja i vežbi cilj je da i Vi sami, uz našu pomoć, dođete do ključnih odgovora, razbistrite svoje ideje i želje, jasno koncipirate Vaš akademski i profesionalni put, i definišete šta je sve potrebno da uradite da biste ostvarili svoj cilj.

Naš posebno razvijen i testiran metod ne zahteva da satima odgovarate na pitanja i radite psihološke testove. U 60 minuta Vaš lični mentor vodi razgovor uz pomoć otvorenog upitnika koji se zasniva na Vašem prethodnom formalnom i neformalnom obrazovanju, interesima, odnosu sa ljudima, željama, snovima i ličnim očekivanjima od budućeg posla i karijere.

Na kraju dobijate savršeno izbrušen nacrt Vaše buduće karijere, usmerenje koje bi trebalo da pratite i programa studija koji će Vam pomoći da to i ostvarite.

Pogčedajte detaljne informacije o Akademskoj i profesionalnoj orijentaciji.

ZAKAŽITE SVOJ TERMIN ZA AKADEMSKU I KARIJERNU ORIJENTACIJU

Akademsku i profesionalnu orijentaciju sa mentorom je moguće uraditi lično, dolaskom u naše prostorije u centru grada u Makedonsku br. 21, ili putem Skajpa, ukoliko niste u mogućnosti da dođete. Vaš termin možete zakazati telefonom ili putem mejla.

VIABlog

INFORMACIJE, SAVETI I TRIKOVI ZA APLICIRANJE NA STUDIJE

poseta holandskim univerzitetima
Poseta holandskim univerzitetima – jesen 2019.
  Bliži se period kada inostrani univerziteti organizuju Open days (Dane otvorenih vrata). Ove jeseni vam preporučujemo posetu holandskim univerzitetima, […]
Studentska viza za Austriju: sva uputstva na jednom mestu
  Svake godine od juna do avgusta studentska viza za Austriju postaje jedna od gorućih tema naših studenata. Uvek je […]