via academica studije i stipendije u inostranstvu podgorica crna gora 2018
Via Academica tim u poseti Podgorici

Razmišljate o studijama u inostranstvu? Zanimaju vas procedure pronalaska pravog programa, priprema, prikupljanje dokumentacija, rokovi za apliciranje, stipendije koje su na raspolaganju….? Na internetu se nalazi more informacija, a vi ne znate koje su istinite, a koje su već zastarele i ne važe za državljane Crne Gore…

DOĐITE NA BESPLATNO PREDAVANJE O MOGUĆNOSTIMA STUDIRANJA U INOSTRANSTVU I DOBIJANJA STIPENDIJA U PODGORICI

Dragi srednjoškolci i studenti iz Podgorice,

U subotu, 27. januara 2018. godine od 14:00 – 16:00 u Mtel Digitalnoj fabrici u ulici Vuka Karadžića br. 2-6, biće održana besplatna Via Academica prezentacija studija i stipendija u inostranstvu. Odgovorićemo na sva pitanja koja se tiču pronalaska programa, apliciranja i upisa studija u inostranstvu kao i pronalaženja pravih stipendija koje su na raspolaganju državljanima Crne Gore. Mentoriski tim Via Academice vas poziva da nam se pridružite u Podgorici i da pronađete odgovore na sva pitanja koja se tiču studija i stipendija u inostranstvu.

Nakon prezentacije, biće održan mali koktel otvorenog tipa gde ćete u neformalnoj atmosferi moći da pitate naš tim mentora sve što vas zanima, a mi ćemo vam razjasniti svaku nedoumicu, uputit vas i posavetovati kako da dođete do upisa željenih studija korak po korak.

Prijava na predavanje je obavezna i vrši se popunjavanjem kratkog upitnika na linku OVDE.

Vidimo se uskoro u Podgorici,

Vaš Via Academica tim

Ukoliko imate pitanje u vezi sa studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam besplatan upit popunjavanjem upitnika ispod, i dobićete odgovor u najkraćem mogućem roku. 

montenegro via academica
Administrator

Leave a comment

Please enter comment.
Please enter your name.
Please enter your email address.
Please enter a valid email address.