metropolitan
Metropolitan University u Budimpešti: mesto gde nastaju brendovi

 

Nisi daleko od kuće, studiraš vrhunske programe, a nemaš velike troškove života? Ovakvu kombinaciju uslova nudi ti Metropolitan University u Budimpešti!

Osnovan je 2000. godine, ima 6500 studenata, a od tog broja čak 1200 je iz inostranstva! Osnove studije, u zavisnosti od programa traju 6 ili 7 semestara, dok masteri traju dva semestra. Studije se mogu započeti svakog septembra, a za pojedine programe i u februaru. Četiri studijske oblasti: komunikacije, biznis, turizam i umetnost. Sve što je potrebno da nastane jedan brend! Upravo je to jedan od aduta ovog univerziteta, program My Brand koji ti pomaže u izgradnji ličnog brenda na osnovu tvojih znanja i veština koje razvijaš u toku studija. 

Posebne povoljnosti koje daje Metropolitan University

Ukoliko studenti nemaju sertifikat jezika, to nije problem za apliciranje jer su svi studenti u obavezi da prođu kroz interjvu, kojim se ocenjuje znanje jezika! Troškovi života su veoma niski u poređenju sa drugim zemljama gde možete studirati na engleskom! Mesto u studentskom domu možete dobiti za oko 210-300 EUR, za druge vidove smeštaja potrebno je od 200 do 550 EUR. Životni troškovi u Budimpešti su 150-250 EUR / mesečno (za hranu, ličnu higijenu, lokalni prevoz, telefonske račune i drugo)

Rok za apliciranje ove godine je produžen do kraja jula! Via Academica mentori omogućavaju ti besplatnu pomoć za apliciranje. Javi nam se za više informacija na telefon +38166236436 ili na info@viacademica.com ili ćemo zakazati besplatno savetovanje!

Ukoliko imate dodatna pitanja o studijama i stipendijama u inostranstvu, pošaljite nam upit putem ove kontakt forme i naši mentori će vam odgovoriti u najkraćem mogućem roku. 

metroplitan university u budimpešti

PROČITAJ JOŠ

Slovenija – Stipendije za Master i PhD studije
Oblasti studija koje su obuhvaćene ovim konkursom su studije prirodnih nauka, inženjerstva i tehnologija i medicine koje se nude na […]
Zarađujte i učite u Šangaju – intervju sa Milicom Igrutinović
Milica Igrutinović nam prenosi svoje iskustvo iz Šangaja gde je upisala školu kineskog jezika, a paralelno radi kao predavač engleskog […]
studije turizma i biznisa u beču na engleskom
Modul Univerzitet u Beču – institucija posvećena svakom svom studentu
MODUL University Vienna je univerzitet u Beču sa najlepšim kampusom koji smo imali prilike da posetimo. Via Academica tim je bio […]
Administrator